E oficial! Alex și Marc Marquez vor alerga împreună în Moto GP. Honda a decis acest lucru la Valencia, unde cei doi frați Marquez au încheiat pun sezon perfect, cu titlul mondial la ambele clase.
Și mai avea un an de contract cu Handa, Jorge Lorenzo a lăsat un loc liber în cea mai importantă echipă din Moto GP. Japonezii aveau trei variante. Alex Marquez a fost preferat lui Cal Crutchlow sau Johann Zarco.

Doi frați în aceeași echipă la Moto GP

Motociclism
Coșmarul continuă pentru Marc Marquez: a fost operat a treia oară în șase luni la brațul drept
04/12/2020 LA 14:13
https://i.eurosport.com/2019/11/03/2709325.jpg
În premieră, o echipă de Moto GP dă șansa unor frați de a alega împreună în motomondialul de viteză. Cei doi frați Marquez au deja 10 titluri mondiale. Alex a venit deja acasă cu 2 titluri, în timp ce fratele mai mare Marc are 8. Această luptă între frași va aduce o nouă dimensiune în Moto GP, iar șefii echipei de la Tokyo știu că asta e o sabie cu tăișuri. Șeful de la Repsol Honda Alberto Puig explică această decizie.
Alex este campion mondial și acesta este criteriul perntru care a semnat cu noi. Este un pilot tânăr care a demonstrat că are valoare prin succesele de la Moto 3 și Moto 2. Marc nu a avut nici o legătură cu negocierile
Motociclism
Accident urât în cursa de la Valencia. Zarco, lovit de motocicleta lui Lecunona. Marquez = locul 1
17/11/2019 LA 13:41
Motociclism
Maverick Viñales s-a impus în Marele Premiu al Malaysiei! Marquez record de puncte într-un sezon
03/11/2019 LA 08:48