5 sporturi diferite fac parte din oferta mondialelor de la Kazan. Vorbim așadar despre sărituri, înot - bazin, spațiu deschis și sincron plus turneul de polo. În prima parte a CM sunt programate întrecerile de sărituri pentru a continua apoi cu lupta pentru medaliile de la natație.
Partea de sărituri va beneficia de transmisiuni Live pe Eurosport în perioada 28 iulie - 5 august. Trebuie menționat faptul că sportivi din 13 țări sunt angrenați în World Aquatics Championships, inclusiv Franța, Statele Unite, China și Rusia. Înotători și săritori de top și-au anunțat prezența la Kazan, așa cum ar fi Orlando Duque, columbianul fiind primul și singurul deținător al medaliei de aur la săritori de la înălțime. Nu va lipsi nici Tom Daley, britanicul afirmând euforic după succesul de la Londra: ”În sfârșit i-am învins pe sportivii chinezi în cadrul aceluiași eveniment. Acum știu că pot face acest lucru în fiecare zi. Trebuie să-mi intre în cap acest lucru”.
Natație
2022, sezon uriaș pentru David Popovici! Va participa la 4 competiții majore anul acesta
13/01/2022 LA 20:19
Kazan este unul dintre cele mai mari orașe ale Rusiei, fiind de asemenea cunoscut ca și capitală a sportului din această țară. Doar în ultimii ani, la Kazan au avut loc Universiada de vară (2013) și Campionatele Mondiale de scrimă (2014). Acum, Campionatele Mondiale de Natație pot fi urmărite în direct pe Eurosport, în perioada 24 iulie - 9 august. Competiția este transmisă Live online pe Eurosport Player.
Natație
David Popovici, "Newcomer of the Year" potrivit celei mai importante publicații de natație din lume
29/12/2021 LA 15:05
Natație
2021 în sport | David Popovici, omul care a pus România pe harta sportului mondial
26/12/2021 LA 13:44