Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, impresionată de evoluțiile lui David Popovici la Jocurile Olimpice: "Ne întâlnim în 2024"

Irina Aldea

Publicat 05/08/2021 la 12:22 GMT+3

David Popovici nu a cucerit vreo medalie la Jocurile Olimpice la prima lui participare, însă prestațiile entuziasmante ale românului au impresionat pe toată lumea. Simona Halep i-a transmis și ea un mesaj puștiului de 16 ani.

Simona Halep & David Popovici

Credit imagine: Eurosport

David Popovici nu a cucerit vreo medalie la Tokyo, dar puștiul de 16 ani a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale de la Jocurile Olimpice și a fost denumit de presa internațională noul fenomen din natație. El a revenit marți în România și a fost primit ca un adevărat erou la aeroport.
În proba de 200 de metri, David s-a clasat pe locul 4 în finală, fiind la numai sutimi de secundă distanță de medaliatul cu bronz. De asemena, Popovici s-a calificat și în finala de la 100 de metri, unde a teminat pe locul 7. Românul nu a mai avut suflu și la 50 de metri, unde nu a reușit să facă nici măcar semifinale, dar potențialul arătat ne dau mari speranțe că viitorul va fi unul strălucit.

Simona Halep, mesaj pentru David Popovici după Jocurile Olimpice

Simona Halep a fost impresionată de evoluţia înotătorului David Popovici la Tokyo şi i-a felicitat pe medaliaţii României. "David este un băiat deosebit şi performanţele lui arată acest lucru. Îi doresc să fie motivat în continuare pentru că de abia acum începe greul. Să muncească la fel, cu tot sufletul, pentru că dacă îşi doreşte cu adevărat o să reuşească să fie sus de tot. Îi felicit pe toţi pentru că, aşa cum am mai spus, ca să ajungi la Jocurile Olimpice este o performanţă mare. Să iei şi medalii este o performanţă şi mai mare. Îi felicit şi le doresc poate să ne întâlnim în 2024", a transmis Halep.
Întrebată dacă se gândeşte la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, după ce a fost nevoită să se retragă de la JO de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă, Halep a răspuns: "Da, mă gândesc, dar nu mai vreau să-mi pun obiectiv pentru că niciodată nu se întâmplă când îţi doreşti foarte mult".
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo