O nouă tragedie zguduie sportul românesc. Poloistul Andrei Drăghici (23 de ani), jucător la Dinamo, a încetat din viață astăzi, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului din campionat cu Rapid.
În repriza secundă a meciului de polo Rapid - Dinamo, sportivul s-a simțit rău și a ieșit din bazin. La scurt timp și-a pierdut cunoștința. Drăghici nu a mai putut fi salvat de medicii aflați la bazin.
"Am jucat cu el, îl cunoșteam, nu-mi vine să cred. Un băiat extraordinar. Nu-mi amintesc să se mai fi întâmplat o asemenea tragedie în poloul românesc în ultimele decenii. Toată lumea e îndurerată, stupefiată, din câte știu avea analizele la zi, dar așteptăm raportul medical să vedem ce s-a putut întâmpla", a declarat Alexandru Matei pentru gsp.ro.
Polo pe Apă
Steaua și-a adjudecat Cupa României la polo masculin! A învins-o pe Dinamo în finală
16/04/2022 LA 11:51

Andrei Drăghici făcea polo de 15 ani

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute.
"Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.
Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri! ", a anunțat clubul Dinamo.
Polo pe Apă
Propunere emoționantă a FR de Polo! Bazinul de la Dinamo i-ar putea purta numele lui Andrei Drăghici
29/03/2022 LA 05:18
Polo pe Apă
Concluzia raportului INML în cazul decesului poloistului Andrei Drăghici. Ce au descoperit medicii
28/03/2022 LA 18:11