Turneul celor Patru Trambuline la sărituri cu schiurile sare peste Innbruck în această ediție. Calificările s-au desfășurat în regulă luni, au fost câștigate de Ryoyu Kobayashi, dar etapa programată azi nu s-a putut desfășura. Vântul a fost prea puternic și prea riscant pentru sportivi, pentru ca organizatorii să dea drumul la start.

Ryoyu Kobayashi, gata să facă spectacol și la Innsbruck. Niponul a câștigat manșa de calificare

Iar după o serie de reprogramări consecutive, s-a luat deciza ca etapa de la Innsbruck să fie anulată!
Innsbruck
Ryoyu Kobayashi, gata să facă spectacol și la Innsbruck. Niponul a câștigat manșa de calificare
03/01/2022 LA 14:57

Etapa de la Innsbruck din Turneul celor Patru Trambuline a fost anulată!

Este pentru prima dată în ultimii 14 ani când întrecerea de la Innsbruck nu se poate desfășura. În 2008, tot din cauza condiților meteorologice nefavorabile, concursul respectiv s-a anulat. S-au desfășurat ulterior două etape la Bischofshofen, iar Janne Ahonen și-a trecut în cont a cincea victorie în Turneul celor Patru Trambuline. Foarte probabil, acest scenariu se va repte și cu această ocazie.
Sportivii își fac bagajele și pleacă spre Bischofshofen chiar în această seară. Mâine ar urna să aibă etapa a treia, iar o zi mai târziu și runda finală. Încă nu se știe ce va întâmpla cu ședința de calificare în ceea ce privește etapa a treia, dacă se vor lua în consideare rezultatele de ieri sau se va începe totul de la zero. Organizatorii vor lua o decizie în această seară.

Două din două pentru Ryoyu Kobayashi în Turneul celor Patru Trambuline! Victorie și la Garmish

După primele două etape, Ryoyu Kobayashi este lider în clasamentul general. Niponul s-a impus în ambele concursuri din Germnania, la Oberstdorf și Garmisch-Partenkirchen. Kobayashi are 593 de puncte și îi devansează pe Marius Lindvik – 580 de puncte și Lovro Kos – 576 puncte.
Beijing 2022
Beijing 2022 | România a calificat doi săritori la Jocurile Olimpice până acum
14/01/2022 LA 13:13
Beijing 2022
Beijing 2022 | Kamil Stoch, în pericol de a rata competiția de sărituri cu schiurile de la JO
13/01/2022 LA 10:50