Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Austria, fără Stefan Kraft, a învins Polonia în etapa de Cupă Mondială de la Zakopane

Cezara Paraschiv

Actualizat 16/01/2021 la 20:08 GMT+2

Austria a câștigat, sâmbătă, a doua etapă de Cupă Mondială pe echipe, programată la Zakopane, învingând la diferență de 8,9 Polonia campionului Turneului celor patru trambuline Kamil Stoch și a lui Dawid Kubacki.

Zakopane - Austria câștigă

Credit imagine: Eurosport

În absența lui Stefan Kraft, care a preferat să își ia o pauză așa cum își planificase dinainte, Daniel Huber a condus echipa Austriei spre victorie la Zakopane, a doua victorie în sezon din tot atâtea etape programate (la Wisla, în Polonia, podiumul a fost Austria, Germania, Polonia). Deși Polonia a aliniat la start un cvartet extrem de puternic, cu Stoch, Kubacki și Zyla - toți în Top 4 în clasamentul individual al Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile, Austria a fost de neînvins pe trambulina mare de la Zakopane, cu total de 991,2 puncte, la care au contribuit din plin super-evoluțiile lui Michael Hayboeck.
Austria a terminat pe locul doi, cu 982,3 puncte, urmată pe podium de Norvegia liderului de la individual al Cupei Mondiale, Halvor Egner Granerud (974,8 puncte). Granerud nu a început bine concursul, însă prezența pe podium a Norvegiei nu a fost pusă în pericol.
Slovenia a terminat pe locul 4, urmată de Japonia și Germania - doar pe locul 6, Finlanda și Elveția.

Rezultate Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, Zakopane

Zakopane
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol