Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tokyo 2020 | Povestea lui Sky Brown, o tânără de 12 ani, care va reprezenta Marea Britanie la Jocurile Olimpice

Nicu Savin

Actualizat 16/07/2021 la 11:13 GMT+3

Tokyo 2020 | Reaching the Sky este un documentar produs în totalitate de Discovery+, care prezintă povestea incredibilă a lui Sky Brown o tânără de numai 12 ani care va reprezenta Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de skateboarding.

Sky Brown

Credit imagine: Getty Images

Skateboarderul britanic Sky Brown, în vârstă de 12 ani, este subiectul documentarului exclusiv al Discovery+, care prezintă ascensiunea sportivei din Marea Britanie care va deveni cea mai tânără reprezentantă din istoria Regatului Unit la Jocurile Olimpice.
Sky Brown este unul dintre cei doi sportivi din Marea Britanie - alături de Bombette Martin, în vârstă de 14 ani - care va concura la skateboarding, aflat în premieră printre sporturile olimpice.
Odată cu participarea la Tokyo, Sky Brown va doborî un record vechi de 93 de ani, depășindu-l pe înotătorul Margery Hinton, care avea 13 ani și 44 de zile când a concurat pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Amsterdam din 1928.

"Reaching the Sky", un documentar produs exclusiv de Discovery+

"Reaching the Sky" prezintă drumul lui Sky Brown din momentul în care a început să practice skateboardingul și până la performanța uluitoare de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Documentarul include imagini cu familia sportivei, antrenamente de skateboarding și sesiuni de practică de surfing, oferind spectatorilor o perspectivă unică asupra vieții și personalității acestei tinere sportive extrem de talentate, a cărei abilitate, rezistență și ambiție depășesc cu mult vârsta sa fragedă.
De asemenea, filmul prezintă povestea reîntoarcerii lui Sky Brown la antrenamente, după ce a suferit o accidentare care i-a pus viața în pericol, în mai 2020.
"Sunt atât de încântată că oamenii din atât de multe țări vor urmări Reaching the Sky la Discovery+.
A fost atât de distractiv să filmez și am avut ocazia să fac niște lucruri grozave. Antrenamentul cu Nyjah Huston a fost nebunesc, deoarece este cu adevărat uimitor, iar navigarea cu Rob Machado a fost ireală, el este atât de elegant și atât de bun.
Eram foarte tânără când au avut loc ultimele Jocuri Olimpice și nu le-am privit cu adevărat, așa că sunt atât de încântată că voi fi la Tokyo. Vreau să fiu la Jocurile Olimpice pentru a inspira fetele să viseze la asta. Sper că atunci când mă vor vedea, vor crede că și ele o pot face.
Sper să obțin aur, acesta este visul, dar dacă nu, totuși am intrat la Jocurile Olimpice și asta e foarte tare.", a spus Sky Brown.
Scott Young, șef de producție și conținut sportiv la Discovery Sports, a declarat: "Sky Brown este o tânăr sportivă extrem de talentat, ale cărui abilități de respirație, neînfricare și personalitate o fac o adevărată vedetă, cu un vis uimitor. Povestea ei este captivantă și suntem atât de încântați că am reușit să colaborăm cu Sky la Discovery+".
Versiunea finală a documentarului "Reaching the Sky" va fi lansată astăzi, 6 iulie, și va putea fi urmărită pe
picture

Sky Brown are doar 12 ani și va reprezenta Marea Britanie la Jocurile Olimpice

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo