Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mark Selby e OUT în sferturi la British Open! Meci de senzație cu rivalul Mark Allen

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/09/2022 la 20:45 GMT+3

Mark Selby a părăsit British Open după un thriller cu Mark Allen. Desfășurarea meciului a fost spectaculaosă, numărul 3 mondial cedând într-un final cu 3-5.

Mark Selby

Credit imagine: WorldSnooker

Articol scris de Dani Morar
Mark Selby, cel mai bine clasat jucător rămas pe tabloul de la British Open, a părăsit competiția în sferturi, în urma unui meci apreciat de toți iubitorii snooker-ului. Acest rezultat vine la un meci distanță de break-ul maxim reușit de Selby în optimi, contra lui Lisowski.
Mark Allen a fost cel care s-a impus cu 5-3 în fața lui cvadruplului campion mondial, eliminându-l pe singurul rămas în competiție din top 3 mondial. Rând pe rând, Ronnie O’Sullivan și Judd Trump au părăsit British Open în primul tur, respectiv optimi.
Mark Allen, campionul competiției din 2018, a reușit o performanță extraordinară. Este în semifinale, după ce a trecut rând pe rând de numărul 2 și 3 mondial. Atât meciul cu Selby, cât și cel cu Judd Trump au fost foarte disputate, cu finaluri la limită.
Citește și:

Mark Selby a reușit break-ul maxim în optimi

Selby a început meciul furtunos. În primul frame a reușit un break de 123 de puncte. Partida a luat o întorsătură neașteptată, iar Allen a a luat următoarele 3 frame-uri, distanțându-se la 3-1. Selby a egalat, însă nu a putut ține ritmul până la final, fiind învins cu 5-3.
Meciul s-a jucat în sesiunea de dimineață și a durat peste 3 ore. În semifinale, Mark Allen va da peste câștigătorul dintre Noppon Saengkham și galezul Jamie Jones.
În urma acelui break maxim, de 147 de puncte, Mark Selby s-a declarat mulțumit, dar a spus că nu aceste lucruri îți aduc victoria. Englezul a fost și mai mândru deoarece realizarea sa a putu fi văzută în direct.
"Să faci break-ul de 147 de puncte este o realizare foarte bună. Dar să-l reușești la un turneu televizat în direct te face să te simți foarte special.
A fost grozav să reușesc asta, dar mi-a adus un singur frame. Ar fi ridicol să faci un break maxim și apoi să pierzi cu 4-1, să zicem", a declarat Selby după break-ul maxim.
British Open este în direct pe Eurosport și Eurosport Player, în perioada 26 septembrie - 2 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo