Ronnie O'Sullivan a recunoscut că nu s-a mai bucurat de snooker așa cum a făcut-o anul trecut, dar speră să revină mai puternic după această înfrângere dramatică. Campionul din 2020 a avut o zi plină de evenimente la Crucible. O'Sullivan a avut 4-1, McGill a condus cu 10-6, Ronnie a revenit spectaculos și a fost foarte aproape de victorie. La 12-11, campionul mondial din 2001, 2004, 2008, 2012, 2013 și 2020 nu a avut sângele rece de a avansa în sferturile de finală de la Campionatul Mondial.

Surpriză uriașă la Mondialul de snooker! Ronnie O'Sullivan, eliminat după un decisiv dramatic

Campionatul mondial de snooker | Ronnie O'Sullivan va reveni mai puternic

Scottish Open
Higgins îl face praf pe O'Sullivan după ce 'Racheta' a spus că nu și-ar lăsa fiul să joace snooker
ACUM 2 ORE
Ultimul frame a fost dramatic, la fel ca întreaga seară de Crucible și dacă cineva putea să dea o nouă lovitură de maestru acela era Ronnie, dar nu a fost seara englezului de 45 de ani. McGill a trecut mai departe după un meci maraton și speră să fie momentul de cotitură în cariera sa. Ronnie O'Sullivan e mulțumit de cum a abordat meciul și vrea un nouă șansă de a egala recordul lui Hendry, 7 titluri în teatrul viselor pentru iubitorii snookerului, Crucible.

De la 4-1 la 6-10. Ronnie O'Sullivan s-a salvat în ultima clipă de o misiune imposibilă

"Mentalul meu a fost bun. Asta mi-a cauzat multe probleme în ultimii ani, dar de această dată totul a funcționat cum mi-am dorit la capitolul emoții. Nu am știut să turez motoarele la maxim, când a fost cea mai mare nevoie pe final. Am avut momente în care nu mi-a mai plăcut snookerul, dar împotriva lui McGill nu a fost vorba despre asta."
Iubesc snookerul și de aceea mă voi întoarce mai puternic
O'Sullivan a lucrat în ultima vreme cu un psiholog sportiv și asta l-a ajutat să treacă peste multe emoții negative.
"Am avut perioade grele, dar lucrul cu Steve Peters m-a ajutat foarte mult. Am găsit modalități de a iubi din nou acest sport minunat. Este o înfrângere dureroasă, dar îmi place prea mult snookerul pentru a mă da bătut" a spus Ronnie.

Ronnie O'Sullivan a reușit un break superb de 138 de puncte, în meciul cu Anthony McGill

Revenirea publicului în tribunele de la Crucible a fost un factor pozitiv în atmosfera din jurul meciurilor din acest an.
"Am simțit energia fanilor și îmi place mereu să le dau ceva înapoi. Iubesc fanii și de cele mai multe ori și ei mă iubesc, iar asta mă ajută să dau totul" a spus englezul de 45 de ani.
Campionatul Mondial de Snooker continuă, în direct, pe Eurosport și Eurosport Player.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan a dezvăluit că nu și-ar lăsa fiul să joace snooker! Spre ce sporturi l-ar îndruma
ACUM 11 ORE
Snooker
Ronnie O'Sullivan, la 46 de ani! Povestea unuia dintre cele mai mari genii din istoria sportului
05/12/2021 LA 11:36