Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Williams - Higgins, un clasic la Crucible: ”A fost cel mai frumos meci jucat vreodată!”

Vlad Dumitrescu

Publicat 22/04/2021 la 09:33 GMT+3

Mark Williams a promis că va risca totul în marele meci cu John Higgins, chiar dacă asta înseamnă că va arăta ”ridicol”.

John Higgins and Mark Williams

Credit imagine: Getty Images

Williams se va înfrunta cu Higgins pentru prima oară la Crucible de când galezul a reușit o victorie cu 18-16 în fața vechiului său rival chiar în marea finală din 2019 de la Sheffield, oprind astfel o așteptare de 15 ani pentru al treilea titlu mondial.
Williams este încrezător privind jocul său după ce a câștigat ultimele cinci frame-uri în victoria cu 10-4 în fața jucătorului venit din calificări, Sam Craige, care a adus break-uri de 94, 85, 76, 53 și 52.
”Am jucat foarte bine, ca să fiu sincer. Toate părțile jocului au fost bune și l-am ținut mereu sub presiune”, a declarat Williams, care a devenit profesionist în același an ca Higgins și marele Ronnie O'Sullivan, celebra ”Class of 92”.
”Nu cred că a greșit cu nimic în seara asta. Prima sesiune a fost mai grea. Dar am fost foarte fericit că am condus cu 5-4. Cred că am jucat foarte bine per total”, a adăugat Williams.

Williams - Higgins, un clasic la Crucible

Williams s-a înfruntat pentru prima oară cu Higgins la Openul Thailandei în 1994 atunci când galezul a învins cu 5-4. El abia așteaptă să se întâlnească din nou cu cel care a câștigat Campionatul Mondial de patru ori, vineri după-amiaza.
”Abia aștept să joc cu John Higgins. Nici nu mai știu de câte ori am jucat cu el. Am avut multe partide bune aici. Echilibrate, l-am învins, m-a învins și el pe mine”, a declarat Williams.
Finala pe care am jucat-o cu el a fost probabil cel mai bun meci din viața mea datorită standardului foarte ridicat, a atmosferei și a finalului dramatic. Acum nu o să mai fie la fel, dar mă voi bucura de partidă, chiar dacă pierd sau câștig.
”Vă garantez că nu îmi este frică”, a precizat Williams.
”Voi încerca câteva lovituri care dacă vor intra, o să arăt grozav. Dar dacă nu vor intra, voi arăta absolut ridicol, n-am o problemă cu asta. Nu joc snooker ca să mă gândesc la ce cred alți oameni că ar trebui să fac sau nu. Dacă eu cred că este lovitura potrivită, o voi încerca”, a completat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo