Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost eliminat de la Campionatul Mondial și nu vrea să vadă vreun meci de snooker! "Mai bine mă uit la fotbal"

Dani Morar

Publicat 29/04/2024 la 16:08 GMT+3

Tom Ford a fost eliminat de la Campionatul Mondial de snooker în faza optimilor de finală, după înfrângerea cu 13-7 în fața lui Judd Trump. Cel care a părăsit competiția a oferit o declarație incredibilă și a spus că nici nu se uită la snooker, preferând să vadă în schimb un meci de fotbal.

Trump, al 2-lea sfertfinalist de la Crucible! Următorul adversar, un jucător venit din calificări

Judd Trump a fost al doilea sfertfinalist de la Campionatul Mondial de snooker, grație victoriei cu 13-7 în fața lui Tom Ford. Jak Jones va fi următorul adversar al celui de-al doilea favorit al competiției, înaintea unei eventuale semifinale cu Ronnie O’Sullivan.
Ford a fost invitat la podcastul lui Stephen Hendry și a oferit o declarație incredibilă. După ce a părăsit competiția, el a dezvăluit că nu suportă să se uite la snooker, preferând să vadă în schimb un meci de fotbal.
"Urăsc să mă uit la meciurile de snooker. Dacă o să fiu înfrânt, mă găsești într-un bar. Chiar de când eram copil, nu mi-a plăcut niciodată să mă uit la meciuri de snooker.
Chiar și într-un meci în care joacă prieteni de-ai mei, mă uit ultimele 10-15 minute. E oribil să o spun, dar mi se pare plictisitor acest sport. Nu pot sta să mă uit la un meci întreg pentru că îmi stă gândul doar să schimb canalul pe fotbal. Vreau doar să mă debarasez de snooker", a declarat Tom Ford, la podcastul lui Stephen Hendry și citat de snookerhq.com.
Citește și:

Judd Trump se simte în mare formă la Campionatul Mondial de snooker

"Asul din pachet" simte că este într-o formă extraordinară și a dezvăluit care e marele său plus, în comparație cu ultimii 5 ani.
"Mă simt bine. Simt că pot impresiona în orice moment, ceea ce e bine. În acest moment, doar aștept o doză de inspirație, o lovitură bună sau un sentiment bun.
Mă simt în formă, ceea ce e un sentiment plăcut. Sper doar că asta va ieși la suprafață. Cred că sunt capabil să mă ridic așteptărilor. Sunt conștient că nu pot ataca fiecare bilă la buzunar și mă descurc mult mai bine în această privință decât acum 5-6 ani.
Simt că sunt puțin mai relaxat și fericit că pot reveni la masă de fiecare dată", a declarat Judd Trump, pentru Eurosport.
Tabloul de concurs a fost definitivat de mult și există câteva certitudini. În primul rând, e sigur că nu se poate ajunge la o finala Judd Trump - Ronnie O'Sullivan, pentru că cei mai buni jucători din acest sezon se află pe aceeași jumătate de tablou. Ambii au avut rezultate de excepție în actuala stagiune și majoritatea specialiștilor sunt de părăre că unul dintre ei va câștiga competiția supremă din snooker în acest an.
Judd Trump și Ronnie O'Sullivan au câștigat fiecare câte 5 turnee în acest sezon: "Asul din Pachet" a triumfat la English Open, Openul de la Wuhan, Openul Irlandei de Nord, Mastersul German și World Open, iar "Racheta" s-a impus la primele două turnee din cadrul Triplei Coroane, UK Championship și Masters, dar și la World Grand Prix, Shanghai Masters și World Masters of Snooker.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo