Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luca Brecel, mesaj hotărât după eliminarea de la Campionatul Mondial: "Snooker-ul e în plan secund"

Andrei Nicolae

Publicat 21/04/2024 la 22:29 GMT+3

Luca Brecel a fost eliminat sâmbătă seara de la Campionatul Mondial de Snooker de către David Gilbert încă din primul tur, la capătul unui meci extrem de intens. După meciul de la Crucible, belgianul a vorbit despre ce urmează pentru el și a punctat că nu s-a simțit deloc bine pe parcursul partidei, fiind bolnav.

Așa a fost eliminat Luca Brecel de la Crucible. David Gilbert, revenire ireală în fața belgianului

Luca Brecel, campionul en-titre de la Crucible, a fost eliminat încă din primul tur de la actuala ediție a Mondialului. "Glonțul belgian" a cedat dramatic în fața lui David Gilbert, pe care nu l-a putut învinge deși a făcut o primă sesiune bună și a condus chiar cu 9-6.
Brecel nu a fost însă la nivel maxim din punct de vedere fizic la Sheffield, deoarece a acuzat dureri de cap și în gât încă de dinainte de meciul său din primul tur. Acest impediment s-a dovedit a fi decisiv pentru belgian, care a părut lipsit de concentrare în anumite momente decisive.
După partida din Teatrul Crucible, Brecel a vorbit despre meciul propriu-zis, dar și despre cum va aborda perioada de pauză provocată de încheierea sezonului 2023/24. Deținătorul titlului de la Campionatul Mondial a punctat faptul că își dorește să intre din nou în formă, însă a menționat că are nevoie de odihnă și că snooker-ul "cade" pe plan secund.
Citește și:

Luca Brecel, după eliminarea de la Crucible

"Nu a fost ușor (n.r. să joc) fiind bolnav, dar am încercat. Dave (n.r. Gilbert) a jucat bine. Este un jucător fantastic și merită asta. Sper că va câștiga. Eu nu m-am simțit niciodată prea bine. Am jucat bine pe bucăți, însă am fost foarte obosit în ultima sesiune.
A fost dificil, dar am încercat. Nu cred că puteam să încerc mai mult, dar nu e o scuză. Toată lumea se îmbolnăvește. A fost un meci minunat.
(n.r. În vară) Voi lucra la starea mea fizică, voi încerca să îmi intru din nou în formă. Pentru mine, ăsta e cel mai important lucru în acest moment. Snooker-ul e pe plan secund, sper să devin mai puternic pentru următorul sezon, dar în primul rând, am nevoie de niște timp liber", a spus belgianul, potrivit Eurosport.com.
Campionatul Mondial de snooker se desfășoară în perioada 20 aprilie - 6 mai și va avea acoperire totală pe Eurosport și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo