Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Judd Trump, dezamăgit că Ronnie O'Sullivan nu l-a felicitat după break-ul maxim din finala Champion of Champions

Nicu Savin

Actualizat 08/11/2022 la 19:00 GMT+2

Judd Trump a pierdut finala de la Champion of Champions în fața lui Ronnie O'Sullivan, scor 6-10, dar s-a consolat cu faptul că a reușit un break maxim pe parcursul ultimului act. Judd s-a arătat foarte dezamăgit că "Racheta" nu i-a strâns mâna după izbânda sa. Campionul mondial în exercițiu a replicat că era prea concentrat la meci și a punctat că nu-l interesează criticile primite.

Judd Trump and Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Săptămâna trecută a avut loc Champion of Champions, un turneu invitațional care aliniează la start jucătorii care au cecerit minim un titlu în sezonul precedent. Marea finală a fost o reeditare a ultimului act de la Campionatul Mondial din acest an, aducându-i față în față pe Ronnie O'Sullivan și Judd Trump.
"Racheta" s-a impus cu 10-6 și a obținut al doilea trofeu stagional, după cel de la Mastersul din Hong Kong, și al 77-lea al carierei. Cel mai spectaculos moment al finalei a avut loc în frame-ul 8, când Judd Trump, condus cu 6-1 pe tabelă, a reușit un break maxim, al 7-lea al carierei.
Spectatorii din Bolton au fost în delir după ce "Asul din Pachet" a trimis ultima bilă neagră în buzunar, dar O'Sullivan a privit detașat și nici măcar nu și-a aplaudat adversarul. Gestul lui Ronnie de a nu-și felicita pe Trump a stârnit multe reacții în lumea snookerului, mai mulți specialiști și chiar jucători criticându-l în termeni duri pe septuplul campion mondial.

Judd Trump: "Mă așteptam ca Ronnie să se ridice și să mă felicite"

La două zile distanță de la meci, Judd Trump a oferit și el o primă reacție pe acest subiect și s-a arătat dezamăgit că nu a fost felicitat de Ronnie, mai ales că acesta avea un avans considerabil. Trump a fost cu atât mai suprins cu cât O'Sullivan a vorbit mereu la superlativ despre el, ultima dată chiar după ce l-a învins în finala de la Crucible.
"Sărbătoream break-ul maxim și am lăsat tacul jos și mă așteptam ca Ronnie să se ridice și să mă felicite. Acesta este doar lucrul normal de făcut în astfel de situații. Este o ispravă specială pentru oricine și ar fi fost frumos să primesc felicitările lui.În acel moment al finalei, avea un avantaj de 6-2 și știa că dacă joacă doar la jumătate din capacitatea sa va câștiga. El este prea bun pentru a nu se întâmpla asta. Așa că m-aș fi așteptat să fie suficient de relaxat pentru a mă felicita, mai ales după ce s-a întâmplat la finala Campionatului Mondial.", a spus Trump, citat de
Ronnie O'Sullivan a comentat și el gestul său, unul care a pus pe jar lumea snookerului. Campionul mondial în exercițiu a spus că era prea concentrat la meci, dar a subliniat că nu îi pasă de criticile primite pentru că nu și-a felicitat adversarul pentru break-ul de 147.
"Este genial că Judd a făcut 147, dar mai aveam un meci de jucat în ceea ce mă privea. Oamenii au părerile lor și nu-mi pasă ce crede cineva despre mine atunci când fac sau nu fac ceva", a spus Ronnie.
Ronnie O'Sullivan și Judd Trump se pregătesc acum de UK Championship, primul turneu din cadrul "Triplei Coroane" din acest sezon, care va avea loc săptămâna viitoare și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo