Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, decizie de ultimă oră la Champion of Champions! "Îmi pare rău pentru fani"

Dani Morar

Actualizat 14/11/2023 la 11:43 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a retras de la turneul Champion of Champions, cu doar o zi înaintea debutului. Septuplul campion mondial ar fi trebuit să joace împotriva lui Zhang Anda, cel care sâmbătă l-a eliminat în semifinale la International Championship.

O'Sullivan, out de la International Championship! Ronnie, de nerecunoscut după ce a avut 6-4 cu Anda

Ronnie O'Sullivan nu va mai participa la turneul Champion of Champions. "Racheta" a luat decizia de a se retrage cu doar o zi înaintea partidei din optimi cu Zhang Anda, făcând anunțul pe contul său de Twitter.
"Vă salut, vreau doar să vă anunț că, din păcate, mă retrag de la turneul Chmapion of Champions, unde trebuia să joc mâine. Mental, mă simt puțin stors de puteri și stresat și vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică. Îmi pare rău pentru fani, dar voi reveni mai puternic", a scris Ronnie pe pagina sa de Twitter.
Ronnie era programat să evolueze în optimile Champion of Champions împotriva lui Zhang Anda, cel care l-a eliminat în semifinale la International Championship, iar apoi a câștigat finala după ce reușise și un break maxim.
Mark Allen s-a calificat deja în semifinalele turneului Champions of Champions, deși restul partidelor nu au trecut de faza optimilor. Nord-irlandezul a trecut de Ali Carter cu 6-2 și își așteaptă acum adversarul din penultimul act al competiției.
Champion of Champions – Tabloul optimilor:
  • Ronnie O’Sullivan – Zhang Anda (Ronnie s-a retras)
  • John Higgins – Chris Wakelin
  • Mark Selby – Ali Carter 3-4
  • Mark Allen – Jimmy White 4-1
  • Judd Trump – Siripaporn Baipat
  • Mark Williams – Robert Milkins
  • Shaun Murphy – Gary Wilson
  • Luca Brecel – Barry Hawkins
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, anunț îngrijorător la International Championship

Ronnie O'Sullivan a obținut ultimul bilet pentru semifinalele International Championship, în urma victroriei cu 6-4 contra conaționalului său, Ali Carter, dar a cedat apoi în penultimul act. "Racheta" a vorbit după partida din sferturi și și-a pus din nou susținătorii pe jar cu câteva declarații controversate.
"Fiecare meci pe care îl câștig acum reprezintă una dintre cele mai mari victorii din viața mea, pentru că sunt bătrân. Am fost pe aici mult timp. Nu o să devin mai bun și nu mai sunt jucătorul care am fost. E mai greu acum.
În mod normal câștigam turneele mai ușor și nu cedam atât de multe frame-uri, chiar și împotriva jucătorilor de top. Mă bucur de fiecare victorie. Ali este unul dintre jucătorii în formă în acest sezon. Este în formă și am reușit să-l înving. Așa că pentru mine e o victorie grozavă.
Când joc, mă bucur de fiecare ocazie. Întotdeauna am avut parte de public frumos, fiecare meci pe care îl joc e unul mare. Ceilalți vor să mă învingă și să mă doboare. Trebuie să mă obișnuiesc cu asta pentru că toată viața va fi așa, deci nu cred că am jucat vreun meci pe care să nu îl pot numi mare", a declarat Ronnie pentru World Snooker Tour.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo