Ronnie O’Sullivan poate părea arogant în multe dintre declarațiile sale, însă poveștile sale au, cu siguranță, savoare. Sextuplul campion mondial va reveni în competiție la începutul lunii noiembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
M-am obișnuit să joc cu tribuna plină de când aveam 15 ani și am fost prima dată la Bangalore pentru a juca la Campionatul Mondial al juniorilor. Am disputat primul meu meci, nimeni nu știa cine sunt, dar m-au văzut jucând și, nu știu cum s-a făcut, că la fiecare din meciurile mele a fost tribuna plinăpână la final. Nu aveam o reputație când am mers acolo, dar snookerul meu a fost cel care a atras oamenii spre mine. Chiar și când jucam la Blackpool, unde nu puteai avea mai mult de 30 de persoane, de fiecare dată când jucam era plin! Așa că, de când aveam 15 ani și până acum, indiferent de masa sau de locul în care mă aflu, am umplut întotdeauna scaunele", a explicat O'Sullivan, pentru Eurosport.

O'Sullivan versus Ken Doherty, 1.500 la 3! "E ca și cum ai privi un violonist bun"

Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
Englezul din Essex, care va împlini 45 de ani la începutul lunii decembrie, a vorbit mai departe despre efectul magnetic pe care îl are asupra fanilor snookerului, dezvăluind un episod savuros care l-a avut în prim-plan pe el și pe Ken Doherty, un jucător mult mai prudent la masa de joc.
"A fost destul de amuzant, o dată, când Ken Doherty tocmai câștigase Campionatul Mondial (n.r. - 1997) și am fost la Plymouth. Mi-au spus <<ești la masa exterioară, Ronnie”. Și eu am zis> <<e în regulă, dar va arăta puțin cam aiurea, pentru că nimeni nu va merge să se uite la Ken>>.
S-au întors la mine și mi-au spus: <<El este campion mondial, sigur că îl vor urmări pe Ken>>. Mi-am spus – în regulă, este decizia lor. Până la urmă, au fost 1.500 de oameni care s-au înghesuit să mă urmărească jucând și erau trei oameni care îl urmăreau pe Ken la masa principală!
Le-am spus doar atât: <<încercați să nu mai faceți vreodată această greșeală>>, pentru că au luat camerele tv pe sus, în grabă, să le aducă la masa mea, când au văzut că această mulțime mare nu se uita la masa principală. Felul în care joc a atras întotdeauna oamenii să vrea să mă vadă jucând. Este ca și cum ai privi un violonist bun. Între unul bunicel și unul fantastic, alegerea e a ta. Chiar și când aveam doar 10 sau 11 ani, atrăgeam o mulțime de lume la cluburile de snooker la care jucam, doar prin felul în care joc”, a tras concluzia O'Sullivan.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37