Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan "l-a băgat în depresie" pe Jackson Page, la Campionatul Mondial: "Nimeni nu vede asta... e un coșmar"

Nicu Savin

Publicat 26/04/2024 la 16:27 GMT+3

Ronnie O'Sullivan l-a învins cu 10-1 pe Jackson Page în primul tur al Campionatului Mondial de snooker, iar galezul a recunoscut că meciul a fost unul de coșmar pentru el. Page a evidențiat că jocul de siguranță al "Rachetei" este unul de excepție, dar că nimeni nu vorbește despre acest aspect doar pentru că Ronnie excelează și la construirea break-urilor.

Ronnie O'Sullivan, break de senzație la Mondial! "Racheta" a curățat cât ai clipi o masă grea

Ronnie O'Sullivan a avut un debut fabulos la Campionatul Mondial de snooker, calificându-se en-fanfare în turul secund, în urma victoriei fără dubii în fața lui Jackson Page, scor 10-1. Pentru prima dată după mult timp, englezul a recunoscut că a fost încântat de prestația sa și de sentimentele avute la masă, ori în aceste condiții e greu pentru orice adversar să-l învingă.
Page a jucat mult sub nivelul său obișnuit, dar la finalul partidei a subliniat că nici nu a fost lăsat de Ronnie să-și arate adevăratul potențial. Galezul a spus că a simțit aura specială a lui "Rachetei" și pur și simplu nu a putut intra în meci, ceea ce l-a făcut să trăiască un real coșmar.

Campionatul Mondial de snooker | Jackson Page a explicat de ce e un coșmar să joci contra lui Ronnie O'Sullivan

În plus, Page a evidențiat că O'Sullivan a excelat la jocul de siguranță, capitol la care e printre cei mai buni jucători din lume, chiar dacă puțină lume vorbește despre acest lucru, fiind captivată doar de jocul ofensiv al septuplului campion mondial.
"Am fost ca un iepure în lumina farurilorîn primele patru jocuri, pur și simplu nu am putut face nimic. Am reușit să fac un break mare în al șaptelea frame, dar în afară de asta am fost slab. Este întotdeauna greu să joci cu Ronnie, el te pune în poziții dificile și nu am putut să intru în meci. El te pune în poziții grele și știi că nu poți rata. Știi că jocul tău de siguranță trebuie să fie bun, iar al meu nu a fost. Îmi place să joc împotriva celor mai buni jucători, pentru că de obicei aduc cel mai bun joc al meu la masă, dar acum pur și simplu nu am făcut asta. Nu poți juca bine tot timpul, așa că o să aștept cu nerăbdare următorul turneu.
Este greu acolo împotriva jucătorilor de top, în special a lui Ronnie, el este atât de obișnuit cu acest turneu și eu nu sunt. Toată lumea știe că poate construi break-uri mari foarte ușor, toți jucătorii pot face asta, evident că el o face în mod prolific. Dar jocul lui de siguranță este probabil cel mai bun din circuit. Dar pentru că jocul lui în construcția break-urilor este atât de bun, nimeni nu vede asta. El te pune în poziții în care nimeni altcineva nu te poate pune.
El are o aură, toată lumea spune asta, dar are o aură specială. Nici măcar nu sunt prea deranjat de înfrângerea asta, el are acea aură și tu, ca adversar, o simți. E te pune în poziții pe care nu mulți oameni te pot pune. Este doar un coșmar să joci cu el.", a spus Page, citat de metro.uk.
Ronnie O'Sullivan va reveni duminică la Crucible, când sunt programate primele două sesiunii ale duelului său cu Ryan Day din optimi. Cei doi jucători s-au mai confruntat o dată la Campionatul Mondial, tot în faza optimilor. Se întâmpla în 2006, iar Ronnie s-a impus destul de greu, scor 13-10. În total, cei doi s-au întâlnit de 8 ori în carieră, iar galezul a câștigat numai de două ori, în competiții de mică anvergură.
Campionatul Mondial de snooker se desfășoară în perioada 20 aprilie - 6 mai și va avea acoperire totală pe Eurosport și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo