Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, dat pe spate de un tânăr de 22 de ani, la English Open! "El e noul Luca Brecel. E fantastic"

Dani Morar

Actualizat 05/10/2023 la 11:02 GMT+3

Ronnie O'Sullivan joacă în această săptămână la English Open, acolo unde s-a calificat în turul 2, după victoria cu 4-1 în fața lui Jackson Page. Septuplul campion mondial a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarului său, pe care pariază în viitor.

Ronnie O'Sullivan, victorie fulger la English Open! A făcut 3 "centuries" în duelul cu Page

Ronnie O'Sullivan a obținut o victorie extrem de clară în primul tur la English Open, după ce a reușit 3 centuries în fața lui Jackson Page. Galezul de 22 de ani a făcut și el un break de peste 100 de puncte, dar nu a putut opune mare rezistență.
Septuplul campion mondial vede însă, un talent uriaș în cel pe care l-a întâlnit, comparându-l cu Luca Brecel, belgianul care anul acesta a devenit campion mondial. "Racheta" mizează pe Page în viitor, dar spune că pentru moment acesta nu se poate bate cu marii jucători, având nevoie de ceva mai multă experiență.
"Este un jucător grozav, îmi amintește de Luca Brecel. Are forță în tac și vede bine snookerul. Este un talent fantastic, benefic jocului. Sunt sigur că va câștiga turnee. Trebuie doar să aștepte ca jucătorii de top să clacheze.
Îl ai pe Neil Robertson, Mark Selby, Judd Trump. Ding Junhui, John Higgins, Mark Williams și alții și e greu să te impui. Cum să te strecori printre ei și să câștigi titluri? Ei au experiență, în timp ce el acum o acumulează.
Sunt anii în care încă învață. E mult mai bun decât era acum 4-5 ani, când ținea mâna de sprijin prea întinsă. La fel ca Luca, trebuie să învețe cum să fie mai compact și să aducă o consistență în joc", a declarat Ronnie, pentru WST.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan a schimbat strategia înainte de English Open

După meci, septuplul campion mondial a făcut o dezvăluire cât se poate de intersantă privind strategia sa de antrenament. Mai exact, Ronnie a spus că nu se mai antrenează zilnic, dar o face mai intens. Englezul a adus în discuție faptul că încearcă să-i afle secretul colegului său de generație, Mark Williams, care la 48 de ani a devenit al doilea cel mai în vârstă jucător care câștigă un turneu de clasament, prin succesul de la British Open (10-7 în finala cu Selby).
"Am muncit din greu la jocul meu ieri, m-am antrenat patru ore. În loc să exersez două ore în fiecare zi, voi juca de două ori pe săptămână un pic mai mult și apoi îmi iau zile libere. Trebuie să găsesc o oarecare consecvență, încercând să aflu secretul lui Mark Williams, oricare ar fi acesta.", a spus O'Sullivan la microfonul Eurosport.
Pentru un loc în optimile de la English Open, Ronnie O'Sullivan se va duela cu Si Jiahui, semifinalist la ultima ediție a Campionatului Mondial. Partida va avea loc joi și va fi prima întâlnire directă dintre cei doi jucători. Învingătorul va juca în aceeași zi, în sesiunea de seară, cu Elliot Slessor sau Zhang Anda.
Ronnie O'Sullivan are un trofeu câștigat la English Open, în 2017, când l-a învins clar în finală pe Kyren Wilson, scor 9-2. Toate meciurile de la primul turneu din seria Home Nations vor fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport pe parcursul acestei săptămâni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo