Jucătorul de 46 de ani a găsit o explicație pentru care a avut loc acest eveniment, epuizarea, dar și faptul că încă nu s-a refăcut complet după ce a avut covid.
În cele din urmă, galezul a pierdut meciul cu Hamilton, scor 6-5. El a mai menționat faptul că este pentru prima oară în 30 de ani de carieră în care se confruntă cu un astfel de eveniment.
German Masters
Judd Trump a intrat în scenă la Mastersul German cu un break superb, de peste 100 de puncte
ACUM O ZI

Explicațiile lui Mark Williams

La scorul de 3-2, Williams a adormit în timpul partidei, spre mirarea oamenilor din jurul său, iar acesta a mărturisit faptul că evenimentul nefericit s-a produs din cauza oboselii acumulate: "Vreau să-mi prezint scuzele tuturor celor care au urmărit meciul. În 30 de ani ca profesionist, nu mi s-a întâmplat niciodată să adorm în scaun.
Era 3-2 și am căzut. Mi-a căzut capul și, apoi, m-am trezit fără să știu unde sunt timp de vreo cinci secunde. A fost puțin jenant, dar eram frânt. Trebuie să joc dimineața sau după-amiaza, serios. Pe măsură ce trec orele, devin din ce în ce mai obosit.
E dezamăgitor, însă se poate și mai rău, ținând cont că sunt oameni cu forme mai rele de COVID-19 decât cea pe care am avut-o eu, deci sunt printre norocoși. Cu siguranță sunt mai bine decât eram acum câteva săptămâni, însă voi continua să am probleme dacă voi mai juca seara.", a explicat Williams, potrivit BBC.
Citește și:
Jucătorul de snooker a fost infectat cu covid în luna octombrie, însă acesta nu s-a recuperat complet după ce a trecut prin boală. Williams a ratat două competiții din cauza a două teste pozitive.
Galezul se află pe locul 9 în clasamentul mondial, iar pentru acesta urmează meciul cu Ben Woollaston, (numărul 53 mondial), în calificările pentru Scottish Open.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
German Masters
Shaun Murphy, debut cu dreptul la Mastersul German! "Magicianul" a trecut în decisiv de Kurt Maflin
ACUM O ZI
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
IERI LA 17:10