Liderul mondial Judd Trump a defilat în viteză în finala Masters-ului German, cedând un singur joc în prima sesiune și apoi încă unul în sesiunea decisivă, în fața bunului său prieten Jack Lisowski. Englezul a păstrat ce a avut mai bun pentru ultimul joc, când a reușit singurul break de peste 100 de puncte al finalei (119).
Trump și Lisowski au disputat a doua finală consecutivă în turneele de puncte și ambii au părut apăsați de presiune în start de meci. Break-urile mari au lipsit, însă chiar și așa, superioritatea lui Judd Trump a fost clară în momentele decisive, avantajul luat în prima sesiune fiind unul insurmontabil. După ce în primă fază Jack Lisowski a reușit să egaleze scorul, 1-1, "Asul din pachet" a câștigat patru jocuri consecutiv, câte două de o parte și de alta a pauzei dintre reprize, ducând scorul la un apăsător 5-1. Prima sesiune s-a încheiat fără istoric, 7-1, iar în sesiunea decisivă Lisowski nu a putut emite pretenții.

German Masters: momentul cel mai intens al finalei dintre Trump și Lisowski

Snooker
Circuitul de snooker mixt revine după 31 de ani de absență
30/06/2022 LA 18:31
În jocul al șaptelea, Trump a intuit posibilitatea realizării break-ului maxim, însă după a șaptea bilă roșie a ratat bila neagră, cele 49 de puncte acumulate până în acel moment fiindu-i insuficiente pentru câștigarea jocului. "Frame"-ul a fost decis în cele din urmă de o bătălie a nervilor, cu două bile rămase pe masă - roz și neagră, într-un moment în care Lisowski avea avantaj de trei puncte (58-55). Trump și-a dovedit însă încă o dată clasa, câștigând al patrulea joc pe muchie din tot atâtea disputate în prima sesiune, reușind să întrerupă o serie de 20 de lovituri de siguranță la bila roz cu o lovitură de distanță, urmată de o tăietură fină la bila neagră.
Judd Trump a câștigat la fel de autoritar și ultimul joc al primei sesiuni, iar în sesiunea decisivă a încheiat conturile fără să clipească.
Jack Lisowski a pierdut a cincea finală din tot atâtea jucate în carieră în turneele de puncte.
https://i.eurosport.com/2020/02/02/2768381.jpg
Snooker
Laureații snooker-ului românesc în luna iunie sunt Rareș Sinca și Vlăduț Ciuche
27/06/2022 LA 15:51
Snooker
Ronnie O'Sullivan a dat recital la un meci demonstrativ! "Racheta" a reușit un 147 de senzație
16/06/2022 LA 19:48