Judd Trump își continuă cursa de apărare a trofeului la German Masters, după victorii în Marshall Arena din Milton Keynes la Mark Davies, Joe Perry și Ding Junui. Sâmbătă după-amiază, de la ora 16:00, liderul mondial îl va înfrunta pentru un loc în finală pe Barry Hawkins.

"Lovitură marca Trump" în "sfertul" cu Ding

Vineri seară, Judd Trump a reușit și una dintre cele mai bune lovituri ale carierei sale. În jocul al doilea al meciului cu Ding, având deja 1-0 "la general" și un break de 50 de puncte în desfășurare, Trump a găsit o ieșire fabuloasă de la bila neagră la ultima bilă roșie, blocată la mantă, deși experții Eurosport UK nu îi dădeau prea mari șanse să își poată continua break-ul după trimiterea bilei negre în buzunar.
Snooker
VIDEO | În România, "Snooker ca la Eurosport" - 121 Break - Mario Păun
ACUM 3 ORE
Expertul Eurosport UK Neal Foulds anunța la momentul respectiv: "nu îi va fi ușor să iasă la bila roșie de aici. Este expert la tururi de masă, însă aici nu este o lovitură naturală". După ce Trump a trimis în buzunar bila neagră, au început ovațiile: "O, a încercat! Și ia să vezi! Fantastic, o lovitură absolut fantastică. L-am văzut reușind lovituri similare pe partea cealaltă a mesei, dar nu găsești o lovitură pozițională mai bine jucată, nu este o lovitură pe care să o vezi: el a inventat-o practic", a opinat Foulds, fost jucător profesionist, cu cinci turnee câștigate.
Dave Hendon, al doilea comentator aflat la microfonul Eurosport UK a completat: "criminal de bună". Judd Trump a încheiat jocul cu al 50-lea său break de peste 100 de puncte al sezonului.

Judd Trump: "Una, într-un milion"

Vorbind ulterior despre acea lovitură pentru World Snooker Tour, Judd Trump a admis că a fost una dintre cele mai bune execuții ale carierei sale.
"Este una dintre loviturile mele speciale. Nu te întâlnești cu așa ceva prea des. mai ales direct pe buzunar. Este una dintre acele lovituri care te face să apreciez cât de greu este, de fapt, să joci snooker. E o lovitură una-la-un-milion. Am mai reușit o lovitură specială în 2019, la Openul Irlandei de Nord, însă aici a fost un pic mai ușor, pentru că nu era aceeași presiune", a transmis Judd Trump.

Judd Trump, una din loviturile carierei la German Masters

German Masters, programul semifinalelor, în direct pe canalele Eurosport

  • Judd Trump - Barry Hawkins, de la ora 16:00
  • Tom Ford - Jack Lisowski, de la ora 21:00
Snooker
Break fantastic de 121 de puncte reușit de Mario Păun la RST GRAND FINAL
ACUM 3 ORE
Snooker
Poate depăși Judd Trump recordul de breakuri maxime al lui Ronnie? Anunțul "Asului din pachet"
ACUM 8 ORE