Louis Heathcote a reușit în calificările pentru Crucible o lovitură memorabilă în meciul cu Ryan Day din calificările pentru Campionatul Mondial. La scorul de 4-3 în favoararea sa și 40-43 în frameul 8, Louis Heathcote a fost lăsat într-un snooker dificil de mult mai titratul său adversar.
Tânărul de 23 de ani din Leicester nu doar că a reușit din prima să atingă bila galbenă, dar a și trimis-o în buzunar. Evident, lovitura a avut și o doză mare de șansă, dar e remarcabil faptul că jucătorul a găsit bila obiect folosindu-se de mantele buzunarului superior drept.

Vladislav Grădinari a reușit o lovitură miraculoasă cu câteva luni în urmă

Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Lovitura lui Louis Heathcote a făcut înconjurul presei internaționale, dar una asemănătoare a avut loc anul trecut la RST GRAND PRIX 2 2020 din București. Vladislav Grădinari, un puști de numai 12 ani din Republica Moldova, se afla într-un snooker foarte greu în meciul din sferturile de finală contra lui Paul Croitoru, unul dintre cei mai buni jucători români.
După 2 încercări ratate, tânărul jucător nu doar că reușit să atingă bila roșie, ci a și trimis-o în buzunar. "Minunea" a avut loc la scorul de 0-0 la frame-uri și i-a deschis lui Vladislav calea către un succes cu 3-0.

Vladislav Grădinari a reușit o lovitură incredibilă la STAR SNOOKER OPEN 2020

Vladislav Grădinari a jucat începând cu ianuarie 2020 la toate turneele organizate de RST Snooker. În 2021, acesta a câștigat un astfel de turneu și a avut rezultate foarte bune și în celelalte. În clasamentul pe 2021, Vladislav este pe locul 3, după Rareș Sinca și Paul Croitoru. Cel mai mare break reușit de puști în acest an este de 49 de puncte.
Evident, marele vis al lui Vladislav este să ajungă într-o zi la Crucible, iar acest lucru nu este deloc exclus dacă ținem cont de calitățile arătate de la o vârstă atât de fragedă.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57