După succesul de la UK Championship, "The Thunder from Down Under" a produs în săptămâna care tocmai s-a încheiat un snooker de cel mai înalt nivel. În finala contra campionului mondial, australianul a fost de neoprit în sesiunea decisivă. După 4-4 la pauză, Robertson nu i-a mai dat nicio șansă "Rachetei". A câștigat 6 frameuri la rând, bifând în finală nu mai puțin de 5 breakuri de peste 100 de puncte (58 în acest sezon).

Robertson nu i-a dat vreo șansă lui Ronnie O'Sullivan în finala Tour Championship

Robertson a jucat atât de bine în sesiunea finală încât după 4 jocuri reușise 442 de puncte, în timp ce Ronnie se afla la "cota" 16. În frameul 13, O'Sullivan a avut șansa să revină în meci, însă, după un break de 51 de puncte a ratat o lovitură de semi-distanță la o bilă roșie. Neil a revenit la masă și a "curățat-o", distanțându-se la 9-4.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
Robertson a încheiat cu un 114 și și-a adjudecat al doilea titlu al sezonului. Totodată, succesul îl aduce pe locul 3 mondial înainte de cel mai așteptat turneu al anului, Campionatul Mondial (în direct pe Eurosport).
În ceea ce îl privește pe Ronnie, acesta se află la a cincea finală la rând pierdută, după Northern Ireland Open, Scottish Open, Welsh Open și Players Championship. Ultima competiție câștigată de cel mai talentat jucător al tuturor timpurilor a fost Mondialul din luna august.
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24
UK Championship
Mark Allen – Ding Junhui, finală surprinzătoare la UK Championship! Cine se va impune în ultimul act
20/11/2022 LA 12:12