Barry Howkins a obținut o victorie mai simplă decât era de așteptat în primul sfert de finală de la Players Champioship, turneu care se desfășoară în această săptămână în Milton Keynes. Hawkins a trecut cu 6-2 de Stuart Bingham, câștigând 5 frame-uri consecutive după ce a fost condus cu 2-1.
"Simt că progresez de la meci la meci. Am fost destul de consecvent în acest sezon. Sunt aproape de potențialul meu maxim, dar până când nu voi reuși să câștig un turneu, încrederea mea nu va fi prea ridicată.", a declarat Hawkins la final.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999890.jpg
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
ACUM 9 ORE

Astăzi continuă sferturile de finală de la Players Championship, în direct la Eurosport

În semifinale, Hawkins se va duela cu învingătorul partidei dintre Ronnie O’Sullivan și Jack Lisowski. "Racheta" s-a calificat în sferturi după un meci dramatic cu Ding Junhui (6-5), în timp ce Lisowski a dispus în primul tur de Martin Gould, scor 6-3.
Într-un alt sfert de finală care va avea loc astăzi, Kyren Wilson va da piept cu Neil Robertson. Ambii jucători au trecut la pas de optimi, învingându-i cu 6-1 pe Ryan Day, respectiv Lu Ning. Australianul are de luat o revanșă după ce la ultima confruntare directă a pierdut lamentabil în fața lui Wilson, 0-5 în sferturile de finală de la Welsh Open în 2020.
Mâine se va disputa și ultimul meci din sferturile de finală, care îi va aduce față în față pe Jonh Higgins și Mark Serby. Scoțianul nu i-a dat nicio șansă câștigătorului surpriză de la Welsh Open de săptămâna trecută, Jordan Brown, pe care l-a învins cu 6-0. Selby a avut un meci mult mai dificil cu Mark Williams, dar "Bufonul din Leicester" s-a impus în cele din urmă cu 6-4.

Programul meciurilor de la Players Championship

25 februarie
Kyren Wilson - Neil Robertson, ora 15:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player
Ronnie O’Sullivan - Jack Lisowski, ora 21:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player
26 februarie
John Higgins - Mark Selby, ora 15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player
Semifinala 1: Barry Hawkins - Ronnie O’Sullivan /Jack Lisowski, ora 21:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24
UK Championship
Mark Allen – Ding Junhui, finală surprinzătoare la UK Championship! Cine se va impune în ultimul act
20/11/2022 LA 12:12