Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala de la Openul Irlandei de Nord după o revenire spectaculoasă împotriva lui Ali Carter, englezul câștigând cinci frame-uri consecutive pentru a învinge în cele din urmă cu 6-3.
Carter a condus cu 3-1 la pauza de la mijlocul sesiunii, însă ”Racheta” a fost de neoprit, jucând cel mai bun snooker al său după pauză.
Cei doi au atras atenția publicului ultima oară când s-au întâlnit la Campionatul Mondial din 2018. Ronnie l-a numit pe Carter ”Mr. Angry” și a părut să îl lovească cu umărul pe adversarul său în mijlocul unui frame. Deși a negat ulterior că și-ar fi cerut scuze pentru incident, nu au existat tensiuni în această partidă.
British Open
Ronnie O’Sullivan, recunoscut drept cel mai bun din istorie! Ce a decis meciul cu Ursenbacher
ACUM O ZI

Racheta, în finala de la Openul Irlandei de Nord

Carter a avut începutul perfect de meci după un prim frame maraton. Un break de 71 i-a adus un avantaj iar Ronnie a avut nevoie de timp pentru a intrat în ritmul partidei. Cei doi jucători s-au întrecut apoi în erori și lovituri greșite în al doilea frame dar niciunul nu a reușit să profite până când Ronnie a reușit să egaleze. Într-un final, Ronnie a revenit senzațional și s-a calificat în finală.
El va juca în ultimul act al turneului din Irlanda de Nord cu David Grace sau Judd Trump.
Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport de la Openul Irlandei de Nord.
Snooker
Judd Trump, break de 139 de puncte, la British Open
IERI LA 07:45
Snooker
Ronnie O'Sullivan, distrus de numărul 63 mondial, în primul tur la British Open
IERI LA 05:04