Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala de la Openul Irlandei de Nord după o revenire spectaculoasă împotriva lui Ali Carter, englezul câștigând cinci frame-uri consecutive pentru a învinge în cele din urmă cu 6-3.
Carter a condus cu 3-1 la pauza de la mijlocul sesiunii, însă ”Racheta” a fost de neoprit, jucând cel mai bun snooker al său după pauză.
Cei doi au atras atenția publicului ultima oară când s-au întâlnit la Campionatul Mondial din 2018. Ronnie l-a numit pe Carter ”Mr. Angry” și a părut să îl lovească cu umărul pe adversarul său în mijlocul unui frame. Deși a negat ulterior că și-ar fi cerut scuze pentru incident, nu au existat tensiuni în această partidă.
Northern Ireland Open
Ronnie O'Sullivan adoră să joace sub presiune: "E ca o chestiune de viață și de moarte"
ACUM O ZI

Racheta, în finala de la Openul Irlandei de Nord

Carter a avut începutul perfect de meci după un prim frame maraton. Un break de 71 i-a adus un avantaj iar Ronnie a avut nevoie de timp pentru a intrat în ritmul partidei. Cei doi jucători s-au întrecut apoi în erori și lovituri greșite în al doilea frame dar niciunul nu a reușit să profite până când Ronnie a reușit să egaleze. Într-un final, Ronnie a revenit senzațional și s-a calificat în finală.
El va juca în ultimul act al turneului din Irlanda de Nord cu David Grace sau Judd Trump.
Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport de la Openul Irlandei de Nord.
Northern Ireland Open
Mark Allen, break superb, de 129 de puncte, în meciul cu Judd Trump
IERI LA 15:26
Northern Ireland Open
Mark Allen, în semifinale la Openul Irlandei de Nord, după o revenire superbă contra lui Judd Trump
IERI LA 14:34