Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala de la Openul Irlandei de Nord după o revenire spectaculoasă împotriva lui Ali Carter, englezul câștigând cinci frame-uri consecutive pentru a învinge în cele din urmă cu 6-3.

Carter a condus cu 3-1 la pauza de la mijlocul sesiunii, însă ”Racheta” a fost de neoprit, jucând cel mai bun snooker al său după pauză.

Snooker
"Asul" elvețian al postavului: cine e Alex Ursenbacher, "călăul" lui O'Sullivan la UK Championship
ACUM 18 ORE

Cei doi au atras atenția publicului ultima oară când s-au întâlnit la Campionatul Mondial din 2018. Ronnie l-a numit pe Carter ”Mr. Angry” și a părut să îl lovească cu umărul pe adversarul său în mijlocul unui frame. Deși a negat ulterior că și-ar fi cerut scuze pentru incident, nu au existat tensiuni în această partidă.

Racheta, în finala de la Openul Irlandei de Nord

Carter a avut începutul perfect de meci după un prim frame maraton. Un break de 71 i-a adus un avantaj iar Ronnie a avut nevoie de timp pentru a intrat în ritmul partidei. Cei doi jucători s-au întrecut apoi în erori și lovituri greșite în al doilea frame dar niciunul nu a reușit să profite până când Ronnie a reușit să egaleze. Într-un final, Ronnie a revenit senzațional și s-a calificat în finală.

El va juca în ultimul act al turneului din Irlanda de Nord cu David Grace sau Judd Trump.

Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport de la Openul Irlandei de Nord.

Snooker
Surprizele continuă la UK Championship: Murphy, învins categoric în turul doi
ACUM 20 ORE
Snooker
Ronnie O'Sullivan, eliminat de la UK Championship: "Dacă aș fi câștigat, ar fi fost un jaf"
IERI LA 19:17