Ronnie O'Sullivan a realizat aproape toate performanțele posibile în snooker. Are 5 titluri mondiale, 7 titluri la Masters și 7 trofee la Uk Championship. În total, are 36 de titluri în turnee de clasament, la egalitate cu Stephen Hendry. Recordul acestuia de titluri mondiale (7) este cel urmărit de Ronnie.
Aflat pe locul 2 mondial în acest moment, Ronnie demonstrează o formă excelentă și în actualul sezon. A jucat finala la Openul Irlandei de Nord, fiind învins cu 9-7 de Judd Trump, și este al doilea favorit la câștigarea UK Championship 2019 (după Trump) turneu care va fi transmis în direct de Eurosport începând cu 30 noiembrie.

Interviu pentru Eurosport.ro

Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
Ronnie O'Sullivan a acordat un interviu pentru site-ul Eurosport din România cu ocazia demonstrativului de la București. Înainte să realizeze break-ul maxim în duelul cu Reanne Evans, Ronnie a vorbit despre posibilitatea unui break de 147 cu mâna stângă, despre cum poate un jucător să aibă o carieră lungă în snooker și a transmis un mesaj copiilor români care vor să se apuce de snooker.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36