Dispută de colecție la Tour Championship, acolo unde se înfruntă cel mai bine 8 clasați jucători din lume: Judd Trump, Ronnie O’Sullivan, John Higgins, Neil Robertson, Jack Lisowski, Mark Selby, Kyren Wilson și Barry Hawkins. La o lună după ce a fost învins categoric de "Vrăjitorul din Wishaw" în finala Players Championship (10-3), englezul și-a luat revanșa.
Partida a debutat sub semnul echilibrului, dar la 3-3 Ronnie a câștigat două frameuri pentru a intra la pauză în avantaj. În a doua sesiune, O'Sullivan s-a desprins, dar scoțianul a ținut aproape, revenind în două rânduri la un deficit de doar două jocuri. "Expresul din Essex" a făcut 8-5 cu un break de peste 100 de puncte, al 1099-lea al carierei.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12

Higgins, "greu de ucis" de O'Sullivan

Higgins a arătat încă o dată că e un adversar redutabil chiar și atunci când nu se află în cea mai bună formă. A strâns din nou disputa, 8-6, însă ultimul cuvânt i-a aparținut lui Ronnie. Cu un 101 (al 1100-lea century break) , acesta s-a desprins la 9-6, un avans important.
Chiar dacă scoțianul a avut puterea să câștige două jocuri la rând, O'Sullivan a reușit victoria, în cele din urmă. În frameul 19, deși a avut șansa să închidă meciul, conducând pe tabelă cu 69-0, Ronnie a avut mari emoții. Totuși, Higgins a ratat bila galbenă și campionul mondial în exercițiu a putut să ridice brațele în semn de victorie, calificându-se în semifinalele competiției.
În penultimul act, "Racheta" va da piept cu învingătorul din disputa Judd Trump - Barry Hawkins. Azi e programat al doilea sfert de finală al competiției, care îi aduce față în față pe Neil Robertson și Jack Lisowski.
Ronnie O'Sullivan și John Higgins par într-o formă optimă înainte de startul Campionatului Mondial, competiție transmisă de Eurosport începând cu 17 aprilie. Cei doi și Judd Trump sunt creditați de specialiști cu cele mai mari șanse să câștige cel mai important trofeu din snookerul mondial.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24