Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scottish Open: Ronnie O'Sullivan, despre momentul bizar din finala cu Mark Selby

Cezara Paraschiv

Actualizat 14/12/2020 la 11:24 GMT+2

Ronnie O’Sullivan a explicat momentul bizar din prima sesiune a finalei Scottish Open, când a insistat să se joace în continuare, deși Mark Selby avea avans consistent pe tabelă, iar pe masă se mai afla doar bila neagră.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Campionul mondial Ronnie O’Sullivan a fost învins clar în finala Scottish Open de Mark Selby, scor 9-3, "Bufonul" luându-și revanșa pentru înfrângerea din semifinalele din urmă cu câteva luni, de la Crucible.
a stârnit însă noi controverse, după ce O’Sullivan a insistat să joace bila neagră, unica de pe masă, fiind oprit în cele din urmă de arbitru. În jocul al patrulea din finală, Serby își construise un avans de 51 de puncte, pe masa rămânând doar bilele roz și neagră. Englezul de 45 de ani a revenit la masă chiar și după ce Selby a reușit să trimită în buzunar bila roz, lăsând doar o singură bilă pe postav. Deși O’Sullivan s-a agitat pentru a executa următoarea lovitură, arbitrul a pus capăt jocului, declarându-l învingător pe Selby.

Ce a avut de spus O’Sullivan

Așa cum a mai făcut-o de-a lungul acestei săptămâni la Milton Keynes, Ronnie O’Sullivan a declarat că a simțit că are nevoie de antrenament.
"Mark a continuat, iar eu nu vreau ca jucătorii să cedeze, pentru că vreau să joc fiecare bilă. Aș fi nevoit să fac o excursie în Leicester ca să joc împotriva lui Mark și să fac puțin antrenament, așa că îmi doream să scot maximul posibil de acolo. Însă arbitrul a spus că nu este permis așa ceva. Înveți o regulă nouă în fiecare zi!", a declarat O’Sullivan la finalul partidei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo