Mark Selby a câștigat finala Scottish Open cu 9-3 în fața lui Ronnie O'Sullivan, care a fost adesea preocupat să se plângă de diferite aspecte care l-au scos din ritm. Sesiunea decisivă a început de la scorul de 6-2 pentru "Bufonul din Leicester", însă "Racheta" nu a reușit să întoarcă soarta meciului în sesiunea a doua. Mark Selby a revenit hotărât și nu i-a dat rivalului lui nicio șansă.
O'Sullivan nu și-a găsit cursivitatea la masă și a ratat foarte mult, iar Selby l-a taxat de cele mai multe ori.Selby și-a apărat astfel trofeul cucerit anul trecut și a egalat un record deținut de Stephen Hendry. Finala câștigată anul acesta la Scottish Open este de-a 11 finală consecutivă pe care Selby o joacă și o câștigă, performanță pe care a reușit-o doar Stephen Hendry în anii '90.

Mark Selby, parcurs perfect la Open-ul Scoției

Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Mark Selby s-a calificat în finala Openului Scoției, după o victorie cu 6-1 în fața galezului Jamie Jones.Mark Selby a trecut în această săptămână de Sijun, Bond, Joyce, Haotian, Walden și Jones, în timp ce O'Sullivan a trecut de Taylor, Bingyu, Pengfei, Williams, Ding și Li H. pentru a accede în ultimul act. Datorită victoriei din această seară, Mark Selby a câștigat 70,000 de lire sterline.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57