Mark Selby a câștigat finala Scottish Open cu 9-3 în fața lui Ronnie O'Sullivan, care a fost adesea preocupat să se plângă de diferite aspecte care l-au scos din ritm. Sesiunea decisivă a început de la scorul de 6-2 pentru "Bufonul din Leicester", însă "Racheta" nu a reușit să întoarcă soarta meciului în sesiunea a doua. Mark Selby a revenit hotărât și nu i-a dat rivalului lui nicio șansă.
O'Sullivan nu și-a găsit cursivitatea la masă și a ratat foarte mult, iar Selby l-a taxat de cele mai multe ori.Selby și-a apărat astfel trofeul cucerit anul trecut și a egalat un record deținut de Stephen Hendry. Finala câștigată anul acesta la Scottish Open este de-a 11 finală consecutivă pe care Selby o joacă și o câștigă, performanță pe care a reușit-o doar Stephen Hendry în anii '90.

Mark Selby, parcurs perfect la Open-ul Scoției

Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
Mark Selby s-a calificat în finala Openului Scoției, după o victorie cu 6-1 în fața galezului Jamie Jones.Mark Selby a trecut în această săptămână de Sijun, Bond, Joyce, Haotian, Walden și Jones, în timp ce O'Sullivan a trecut de Taylor, Bingyu, Pengfei, Williams, Ding și Li H. pentru a accede în ultimul act. Datorită victoriei din această seară, Mark Selby a câștigat 70,000 de lire sterline.
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24