Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"O rușine!" Higgins îl face praf pe O'Sullivan după ce 'Racheta' a spus că nu și-ar lăsa fiul să joace snooker

Irina Aldea

Actualizat 08/12/2021 la 19:48 GMT+2

Ronnie O’Sullivan a spus că, în situația ipotetică în care copiii lui ar dori să practice snooker, el i-ar sfătui să nu urmeze acest drum. Sextuplul campion mondial nu a oferit detalii cu privire la motivul pentru care ar oferi acel sfat. John Higgins a numit comentariile 'Rachetei' "îngrozitoare" după ce l-a învins pe Noppon Saengkham cu 4-1.

John Higgins hits back at Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în turul secund la Scottish Open, după o victorie fulger în fașa lui Michael Georgiou, scor 4-0. La final, ''Racheta'' a făcut o nouă serie de declarații interesante, menționând că nu și-ar dori ca fiul său să devină jucător profesionist de snooker. John Higgins a criticat în termeni duri comentariile făcute de Ronnie O'Sullivan.
"Cred că discursul său cu privire la ce sport ar trebui copiii să facă este o rușine absolută. Îl ascultam și mă gândeam că este îngrozitor pentru cineva atât de bun cum este el să stea acolo și să spună asta. Dacă tatăl meu l-ar fi auzit pe Steve Davis sau Jimmy White spunând să nu-și lase copilul la snooker... Dacă aș fi vrut atunci să joc snooker, probabil tatăl meu ar fi zis 'nu, Steve Davis spune că nu ar trebui să joci snooker, așa că nu-ți dau banii să mergi și să exersezi'. A fost groaznic ca Ronnie să spună asta – ar trebui să știe mai bine", a spus Higgins în studioul Eurosport.

John Higgins, critici pentru Ronnie O'Sullivan

Ronnie a oferit și o soluție prin care jucătorii mai slab cotați ar putea fi ajutați și încurajați să joace snooker. "Racheta" consideră că un sprijin financiar mai serios ar fi de bun augur și a menționat că jucătorii eliminați în primele tururi la turnee ar putea primi o parte din premiile câștigătorilor, care au o anumită stabilitate materială.
Higgins a aprobat acest pasaj din discursul 'Rachetei': "Are dreptate în ceea ce spune despre premiile în bani. Nu cred că cei mai buni jucători ar rata cecul pentru câștigător. Judd Trump a câștigat Campionul Campionilor și el a câștigat 150.000 de lire sterline, iar eu 60.000 de lire sterline. Dacă ai lua 20.000 de lire sterline din premiul lui Trump nu le-ar duce lipsa, iar acei bani ar merge către tineri".
Ronnie O'Sullivan va reveni astăzi în arenă la Scottish Open, urmând a-l întâlni în 16-imi pe chinezul Liang Wenbo. Cele mai importante partide de la Scottish Open sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo