Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luca Brecel a încercat să-l "înmoaie" pe Ronnie O'Sullivan înaintea finalei de la Shanghai! Meci de totul sau nimic

Dani Morar

Actualizat 16/09/2023 la 22:02 GMT+3

Luca Brecel și Ronnie O'Sullivan vor juca în finala Shanghai Masters, dar și pentru locul 1 mondial. Belgianul s-a calificat în ultimul act după victoria cu 13-10 în fața lui Neil Robertson și a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarului de duminică.

Break-ul superb prin care Luca Brecel a obținut victoria carierei, în fața lui Ronnie O'Sullivan

Luca Brecel și Ronnie O'Sullivan se întâlnesc duminică în finala Shanghai Masters din postura de campioni mondiali ai ultimelor două ediții, aflându-se pe primele două poziții în clasamentul general.
Belgianul țintește fotoliul de lider mondial, dar și premiul de 210.000 de lire sterline. Brecel a încercat să-și scoată adversarul din ritm înaintea înfruntării și a vorbit la superlativ despre Ronnie, pe care îl consideră GOAT-ul din snooker.
"Da, abia aștept (n.r. finala de mâine cu Ronnie). Încă mă gândesc la acest meci (n.r. cel cu Neil Robertson). A fost dificil și am avut de tras un pic. Sunt fericit să fiu în finală. Va fi ceva mare.
Să joci cu Ronnie... Nu a pierdut aici de 7 ani. E o provocare mare pentru mine. Este special că el a spus asta despre mine (n.r. Ronnie a spus că Brecel e jucătorul pe care îi place să îl privească). În general nu mă uit ce spun ceilalți despre mine, dar cred că asta e special.
El e GOAT-ul. Ne știm, ne placem, e un tip drăguț și e o plăcere să aud aceste lucruri de la cel mai bun din toate timpurile", a declarat Brecel după finala cu Robertson, pentru WST.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan și Luca Brecel se întâlnesc pentru prima dată de la Campionatul Mondial

Ronnie O'sullivan – Luca Brecel va fi marea finală de la Shanghai Masters. Primii doi clasați în topul mondial vor avea șansa de a-și măsura încă din nou forțele după sfertul de finală spectaculos de la Campionatul Mondial.
Belgianul se impunea atunci nesperat, după ce a fost condus cu 10-6. El a reușit să obțină 7 frame-uri consecutive și să câștige ulterior primul titlu de campion mondial din carieră.
Brecel l-a învins azi pe Neil Robertson în cea de-a doua semifinală de la Shanghai, după ce ieri, "Racheta" trecuse cu același scor de Mark Selby.
Luca s-a distanțat repede la 3-0 și a reușit să mențină avantajul până la final. Chiar dacă Roberton a venit la 3-2, belgianul a mai câștigat 3 frame-uri la rând și avea un avantaj de 6-2 în prima sesiune. Până la pauza dintre sesiuni, Robertson a mai câștigat un joc, dar nu a fost suficient.
În sesiunea a doua, australianul s-a apropiat de două ori la un singur frame, 7-6 și 8-7, dar de aici a cedat în fața campionului mondial, care are acum șansa de a-l învinge din nou pe Ronnie O'sullivan.
Scorul întâlnirilor directe dintre Ronnie O'sullivan și Luca Brecel este de 3-2 în favoarea englezului. Aceștia sunt și ultimii doi câștigători ai Campionatului Mondial de snooker, fapt ce va face ca întâlnirea din China să fie și mai interesantă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo