Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'sullivan, anunț îngrijorător după semifinala cu Selby, de la Shanghai! "Fac asta de 40 de ani și am obosit"

Dani Morar

Actualizat 16/09/2023 la 18:19 GMT+3

Ronnie O'sullivan s-a impus cu 10-7 în prima semifinală de la Shanghai Masters. Cel care s-a calificat în finală a revenit după ce a fost condus și a explicat cum a reușit să obțină victoria, dăcând însă și un anunț care îi îngrijorează pe fani.

Ronnie O'Sullivan a încheiat cu stil partida cu Selby de la Shanghai, cu un century absolut superb

Ronnie O'sullivan s-a calificat vineri în finala Shangai Masters după victoria cu 10-7 în meciul cu Mark Sleby. "Racheta" a fost condusă la pauza partidei cu 5-4, iar adversarul său a fost aproape de a se desprinde la 8-6 în sesiunea a doua.
Ronnie a revenit extraordinar și a obținut calificarea în ultimul act. El a povestit cum a reușit să-și ajusteze jocul, dar a făcut și o declarație care îi îngrijorează pe proprii fani.
"Startul de meci nu a fost atât de bun. Până la 6-5 și 6-6 m-am chinuit puțin. Am încercat să rămân în joc și să fac niște modificări tehnice. M-am gândit că trebuie să încerc ceva și să schimb ceva în joc.
Mi-am ajustat loviturile și umărul pentru a fi mai aproape de lovitură și pentru a avea mai mult control pe bila albă. A fost dificil, dar am fost mulțumit că am găsit acea formă pe final de meci.
Am învățat atât de multe în acești ani (n.r. din punct de vedere mental), așa că știu ce am de făcut. Se pune problema doar dacă reușesc să o fac de fiecare dată. Câteodată e greu să dai 100%.
Fac asta de 40 de ani și am obosit. Motivația nu mai e aceeași ca și atunci când ești tânăr. Accept faptul că devine din ce în ce mai greu. O să mă uit la cealaltă semifinală la TV și o să mă relaxez. O să filmez pentru Tik Tok. Toți chinezii adoră Tik Tok-ul, așa că o să fac câteva", a declarat Ronnie după victoria cu Mark Selby, pentru
Citește și:

Ronnie O'Sullivan va juca în finală cu Luca Brecel

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala Mastersului de la Shanghai, după ce l-a învins cu 10-7 pe Mark Selby. "Racheta" va lupta duminică pentru trofeu, contra lui Luca Brecel, care s-a duelat în cea de-a doua semifinală cu Neil Robertson, în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport.
picture

Brecel nu-i iartă nimic lui Robertson, la Shanghai! Belgianul "a furat" un joc la care nu mai spera

Ronnie O'Sullivan este campionul ultimelor 3 ediții a Mastersului de la Shanghai, 2017 (10-3 în finala cu Judd Trump), 2018 (11-9 cu Barry Hawkins) și 2019 (11-9 cu Barry Hawkins). "Racheta" a mai câștigat turneul din China și în 2009 (10-5 cu Liang Wengbo) și mai are și o finală pierdută, în 2008 (8-10 cu Rucky Walden). Adversarul său din finala actualei ediții, indiferent care va fi el, va juca pentru prima dată cu trofeul pe masă la această competiție.
Atât semifinala a 2-a, dintre Robertson și Brecel, cât și marea finală de duminică, vor fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo