De-a lungul celor cinci zile am avut parte de multe surprize. În primul rând am consemnat eliminarea campionului en-titre Mark Williams, care a pierdut în turul secund în fața lui Allister Carter cu 4-3. De asemenea, Stuart Bingham, campion la Openul Angliei, a fost învins încă din primul tur de Peter Lines cu 4-2, pierzând astfel șansa de a se impune în toate cele patru turnee Home Nations.
Penultimul act al turneului nord-irlandez ne va aduce una din cele mai așteptate partide de fanii din întreaga lume. De cinci ori campion mondial, Ronnie O’Sullivan îl va întâlni pe actualul număr 1 mondial, Mark Selby. Cei doi nu s-au mai întâlnit de la finala Campionatului Marii Britanii din 2016.
În sferturi, Ronnie a trecut de David Gilbert cu 5-2, reușind totodată să treacă pentru a 974-a oară de 100 de puncte într-un frame. De partea cealaltă, Selby a avut parte de o confruntare relativ echilibrată cu thailandezul Thepchaiya Un-Nooh, pe care l-a învins într-un final cu 5-3.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
ACUM 18 ORE
În a doua semifinală, outsiderul israelian Eden Sharav îl va întâlni pe englezul Judd Trump, favorit cinci al turneului. Sharav a avut o revenire de senzație în duelul cu Peter Ebdon din sferturi, pe care l-a învins cu 5-4 după ce a fost condus la un moment dat cu 1-4. În schimb, Trump a ajuns pentru prima dată în semifinalele unui turneu major în acest sezon după ce l-a învins cu 5-3 pe Ryan Day în sferturi.
Prima semifinală, dintre Ronnie și Selby va fi în direct pe Eurosport 2 de la ora 15:00, în timp ce confruntarea dintre Sharav și Trump se va vedea pe Eurosport 1 și Eurosport 1 HD de la 21:00.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
IERI LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
IERI LA 04:57