Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Judd Trump și Jack Lisowski ratează Mastersul, după ce au ieșit pozitivi la testul pentru Covid-19

Nicu Savin

Publicat 09/01/2021 la 17:53 GMT+2

Snookerul primește o lovitură puternică înainte de primul turneu al anului. Judd Trump și Jack Lisowski au dat rezultate pozitive la testele pentru Covid-19 efectuate înainte de startul Masters-ului, astfel că au fost excluși de pe tabloul prestigiosului turneu invitațional.

Judd Trump va lipsi de la Masters, fiind infectat cu Covid-19

Credit imagine: Eurosport

Cel de-al 2-lea turneu al "Triplei Coroane" din acest sezon de snooker începe cu o veste foarte proastă pentru fani. Numărul 1 mondial, Judd Trump, nu va fi prezent la Milton Keynes el fiind depistat pozitiv cu Covid-19. Și Jack Lisowski se află în aceeași situație, iar cei doi jucători au intrat deja în izolare, respectând protocolul medical impus de autorități.
Atât Judd Trump, cât și Jack Lisowski trebuiau să debuteze mâine la Masters, dar locul lor va fi luat de Joe Perry și Gary Wilson, care au fost supuși și ei testelor în calitate de rezerve și au dat rezultate negative. De altfel, doar cei doi jucători au ieșit pozitivi dintre toți cei testați în aceste zile, aici incluzându-se oficiali, arbitri și organizatori.
Cel mai important turneu invitațional din snookerul mondial va începe mâine și toate partidele vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

MASTERS 2021: FORMATUL COMPETIȚIONAL

Primii 16 jucători din clasamentul mondial se înfruntă pe un tablou eliminatoriu, partidele fiind programate din start la o singură masă. Meciurile se dispută în sistem cel mai bun din 11 jocuri până în finală, acolo unde învingătorul va trebui să câștige 10 jocuri (cel mai bun din 19).
Începând de duminică, 10 ianuarie, sunt programate câte două sesiuni de joc pe zi – prima de la ora 15:00 (ora României) și a doua de la 21:00.
Meciurile din primul tur (echivalentul optimilor) se vor încheia miercuri, 13 ianuarie, atunci când în arenă va intra și campionul mondial Ronnie O’Sullivan. Joi și vineri sunt programate meciurile din sferturi, iar semifinalele – sâmbătă, 16 ianuarie. Campionul va fi decis de o finală cu două sesiuni, duminică, 17 ianuarie.

MASTERS 2021: PROGRAMUL MECIURILOR DIN PRIMUL TUR

Duminică, 10 ianuarie
  • Joe Perry versus David Gilbert – ora 15:00
  • Kyren Wilson versus Gary Wilson – ora 21:00
Luni, 11 ianuarie
  • Stuart Bingham versus Thepchaiya Un-Nooh – ora 15:00
  • Shaun Murphy versus Mark Williams – ora 21:00
Marți, 12 ianuarie
  • Neil Robertson versus Yan Bingtao – ora 15:00
  • Mark Selby versus Stephen Maguire – ora 21:00
Miercuri, 13 ianuarie
  • Ronnie O’Sullivan versus Ding Junhui – ora 15:00
  • John Higgins versus Mark Allen – ora 21:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo