După ce sferturile de finală de la Masters au început cu un meci superb între Neil Robertson și Ronnie O'Sullivan și au continuat cu unul dramatic între Mark Williams și John Higgins, duelul dintre Judd Trump și Kyren Wilson a fost una fără istoric.
Numărul doi mondial nu i-a dat nicio șansă lui Wilson, învingându-l cu un categoric 6-1. Trump a evoluat aproape de perfecțiune și în multe momente a ridicat spectatorii în picioare prin loviturile sale.

Judd Trump, lovitură extraordinară în meciul cu Wilson

The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57
Cel mai amuzant moment al partidei s-a petrecut în jocul 5, când o muscă s-a așezat pe bila roz, iar arbitrul a avut de muncă în plus încercând să o îndepărteze.

Moment hilar la Masters, în meciul Trump - Wilson! O muscă i-a dat mari bătăi de cap arbitrului

Judd Trump vizează a 2-a finală a carierei la Masters

După victoria lejeră din sferturi, Trump așteaptă să vadă cu cine se va duela pentru un loc în finală. Adversarul îl va afla în această seară și se va alege dintre Mark Selby și Barry Hawkins, care se vor întâlni în ultimul sfert de finală, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Trump este un jucător fenomenal, însă în turneele mari el a dezamăgit până acum în carieră, având în palmares doar 3 titluri în competițiile "Triplei Coroane". La Masters, englezul a jucat o singură finală, în 2019, când s-a impus clar în fața lui Ronnie O'Sullivan, scor 10-4.
Trump s-a orpit în alte 3 rânduri în semifinale, în 2012, 2016 și 2018. Forma arătată în primele două meciuri de la Ally Pally îi dau mari speranțe "Asului din Pachet" că poate merge până la capăt în acest an, lucru care ar mai tăia puțin din elanul criticilor săi, care afirmă cu fiecare ocazie că este un jucător mare numai în turneele cu mai puțină însemnătate.
The Masters
Judd Trump, calificare dramatică în sferturi, la Masters! Englezul a trecut în decisiv de Mark Allen
12/01/2022 LA 18:06
UK Championship
Ronnie O'Sullivan, eliminat dramatic de la UK Championship! "Racheta" a pierdut în decisiv cu Wilson
03/12/2021 LA 17:07