Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ali Carter a răspuns insultelor lansate de O'Sullivan după finala de la Masters : "Nu cred că e sănătos mintal"

Andrei Nicolae

Publicat 16/01/2024 la 20:50 GMT+2

Războiul declarațiilor dintre Carter și O'Sullivan continuă, după ce "Racheta" a cucerit cel de-al 8-lea titlu din carieră la Masters. După ce Ronnie a lansat acuzații grave la adresa jucătorului de 44 de ani, a venit rândul lui Ali să răspundă, dând de înțeles că nu s-a lăsat afectat de declarațiile octuplului campion de la Ally Pally.

O'Sullivan e colosal! E campion la Masters pentru a 8-a oară și în cărți pentru o realizare istorică

Ronnie O'Sullivan a scris o nouă pagină în istoria snookerului, cucerind al 8-lea titlu de Masters al carierei, record absolut. În finală, "Racheta" l-a învins pe Ali Carters, scor 10-7, după ce a revenit de la 3-6. La finalul partidei, Ronnie a avut un discurs ironic la adresa adversarului, spunând că adoră să-l vadă pe acesta cum clachează.
Cei doi nu sunt deloc prieteni, iar Carter s-a arătat dezgustat de atitudinea fanilor din Ally Pally, care l-au susținut doar pe Ronnie. La auzul acestor declarații, septuplul campion mondial a lansat un atac dur la adresa conaționalului său, spunând că a-l înfrunta este un coșmar de nedescris.
După derapajul lui O'Sullivan la adresa rivalului său, Carter a oferit o reacție în acest sens și a dat de înțeles că nu s-a lăsat deloc afectat de spusele proaspătului campion de la Masters. Mai mult decât atât, englezul a transmis că îi pare rău pentru Ronnie în momente de acest gen, lansând la rândul său o declarație destul de controversată, ce poate fi interpretată drept ironică. Jucătorul de 44 de ani a transmis că nu este sigur dacă O'Sullivan e sănătos din punct de vedere psihic.
"Ronnie are dreptul la opinie. Pur și simplu am spus ce s-a întâmplat (n.r. în finală) și cum a fost, iar eu mă bazez pe fapte. E simplu ca bună ziua. (n.r. dacă e nervos după insultele lui O'Sullivan) Să fiu nervos legat de ce? Nu mă afectează cu nimic ceea ce spune el. Spune diferite lucruri în diferite zile.
Cred că nici el nu știe ce va scoate pe gură în anumite momente. De fapt, chiar îmi pare puțin rău pentru el. Nu cred că e foarte sănătos mintal. Deci trecem peste asta și o luăm de la capăt săptămâna viitoare", a spus jucătorul de 44 de ani, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Ce a spus O'Sullivan despre Ali Carter, după finala de la Masters. Insulte grave lansate de "Rachetă"

"Trebuie să-și rezolve dracului viața. N-am de gând să-l mai ocolesc, să mă port ca și cu cojile de ouă cu cineva ca tipul ăsta. ă joci snooker împotriva unei astfel de persoane este un coșmar. Nu este o persoană drăguță. Nu este o atmosferă plăcută pe care o lasă în jurul mesei.
Cu asta am spus ce am avut de spus, nu-mi pasă deloc. Am spus-o, gata. Toată lumea știe cum este. Are probleme. Dar la naiba, de ce are probleme cu mine? Nu-mi pasă de niciunul dintre acești jucători de snooker, de nici unul dintre ei.
Cu cât vorbește mai mult, cu atât îl pedepsesc mai mult de fiecare dată. Doar își sapă un mormânt. Nu-mi pasă.Are probleme, trebuie să-și rezolve viața. Să-și ia un consilier sau așa ceva", a spus Ronnie.
Ambii jucători revin repede la masă după finala jucată la Alexandra Palace, deoarece vor participa și la World Grand Prix, în Leicester.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo