Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, insulte grave la adresa lui Ali Carter, după finala de la Masters: "Are probleme"

Nicu Savin

Publicat 16/01/2024 la 10:29 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a lansat un atac dur la adresa lui Ali Carter, după ce l-a învins pe acesta în finala de la Masters, scor 10-7. Carter fusese revoltat de atitudinea fanilor din Ally Pally, care l-au susținut doar pe Ronnie. "Racheta" crede că rivalul său are o mare problemă și nu s-a ferit să declare că a juca împotriva lui este un coșmar.

O'Sullivan e colosal! E campion la Masters pentru a 8-a oară și în cărți pentru o realizare istorică

Ronnie O'Sullivan a scris o nouă pagină în istoria snookerului, cucerind al 8-lea titlu de Masters al carierei, record absolut. În finală, "Racheta" l-a învins pe Ali Carters, scor 10-7, după ce a revenit de la 3-6. La finalul partidei, Ronnie a avut un discurs ironic la adresa adversarului, spunând că adoră să-l vadă pe acesta cum clachează.
Cei doi nu sunt deloc prieteni, iar Carter s-a arătat dezgustat de atitudinea fanilor din Ally Pally, care l-au susținut doar pe Ronnie. La auzul acestor declarații, septuplul campion mondial a lansat un atac dur la adresa conaționalului său, spunând că a-l înfrunta este un coșmar de nedescris.
"Trebuie să-și rezolve dracului viața. N-am de gând să-l mai ocolesc, să mă port ca și cu cojile de ouă cu cineva ca tipul ăsta. ă joci snooker împotriva unei astfel de persoane este un coșmar. Nu este o persoană drăguță. Nu este o atmosferă plăcută pe care o lasă în jurul mesei.
Cu asta am spus ce am avut de spus, nu-mi pasă deloc. Am spus-o, gata. Toată lumea știe cum este. Are probleme. Dar la naiba, de ce are probleme cu mine? Nu-mi pasă de niciunul dintre acești jucători de snooker, de nici unul dintre ei. Cu cât vorbește mai mult, cu atât îl pedepsesc mai mult de fiecare dată. Doar își sapă un mormânt. Nu-mi pasă.Are probleme, trebuie să-și rezolve viața. Să-și ia un consilier sau așa ceva", a spus Ronnie, citat de Daily Mail.

Ronnie O'Sullivan și Ali Carter, în conflict de mulți ani

Animozitățile dintre O'sullivan și Carter sunt mult mai vechi. Ronnie l-a învins pe Ali în două finale de Campionat Mondial, în 2008 (18-8) și 2012 (18-8), dar cel mai tensionat moment dintre cei doi a avut loc în 2018, în timpul duelului din optimile de finală, când Carter a obținut singura victorie din carieră contra lui Ronnie (13-9). În jocul 19 cei doi jucători s-au lovit umăr în umăr, când Ronnie se îndrepta spre scaun, iar Ali spre masă, iar apoi a urmat un dialog ironic între ei.
"-Asta e pentru că ai fost "Domnul Furie"-", a spus Ronnie, la care Carter a replicat: "Mulțumesc foarte mult, este foarte drăguț din partea ta". Arbitrul partidei a intervenit și lucrurile nu au degenerat, dar la final Carter a spus că nu se simte deloc intimidat de Ronnie, așa cum fac alți jucători.
"Nu sunt intimidat de Ronnie, așa cum sunt mulți alți jucători, am trecut prin lucruri mai grele decât atât în ​​viața mea. M-a lovit puțin, dar îmi pare rău, nu mă voi da la o parte din fața nimănui. Nu a fost nimic cu adevărat grav, eu mă îndreptam spre masă și el se îndrepta spre scaunul lui. A fost multă tensiune acolo. Înseamnă mult, este un turneu mare.", a spus Carter.
"The Captain" a dezvăluit mai târziu că Ronnie și-a cerut scuze pentru episodul de la Crucible, dar "Racheta" a negat acest lucru: "Nu mi-am cerut scuze lui Ali. I-am spus mai degrabă că trebuie să mergem mai departe. A fost ceea ce a fost, trebuie să ne vedem la turnee, așa că ne putem saluta. Nu suntem boxeri, nu suntem dușmani. Este doar un joc cu tacuri și bile. Sunt fericit cu viața mea, el e fericit cu viața lui. Să fim doar prieteni".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo