Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barry Hawkins tocmai a reușit break-ul de 147 la UK Championship. Este al 155-lea din istorie

Sebastian Ujica

Actualizat 28/11/2019 la 10:51 GMT+2

Aflat pe locul 11 în clasamentul mondial, Barry Hawkins trece printr-un moment excelent al carierei.

Barry Hawkins

Credit imagine: Twitter

În primul tur al turneului de la York, Barry Hawkins l-a întâlnit pe Gerard Greene și a reușit marea performanță de a face un break maxim în al 4-lea joc al duelului, la scorul de 3-0.
Hawkins a reușit să trimită de 15 ori bila neagră în buzunar după bilele roșii, pentru ca apoi să închidă masa. Este al 3-lea break maxim din cariera englezului de 40 de ani și al 155-lea din istoria snooker-ului.
Hawkins devine al 3-lea jucător care reușește break-ul maxim în acest sezon după Tom Ford (cel care l-a reușit de 2 ori) și Stuart Bingham.

Bonus de 10.000 de lire

Începând cu acest sezon nu se mai premiază fiecare break maxim realizat de jucători, urmând să existe un pot de 1 milion de lire care să fie împărțit de jucători, dacă vor exista cel puțin 20 de break-uri maxime într-un sezon.
Având în vedere acest lucru, unul dintre sponsorii turneului UK Championship a anunțat că va dona 10.000 de lire în scopuri caritabile dacă vor exista cel puțin 100 de break-uri de peste 100 de puncte la turneu sau dacă va exista un break maxim. În urmă cu un an, la UK Championship au avut loc 137 de break-uri de peste 100 de puncte, record pentru acest turneu.
picture

UK Championship : Barry Hawkins a reușit break-ul de 147

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo