Judd Trump a pornit excelent pe tabelă în duelul din optimi cu Ricky Walden, detașându-se la 4-0, în ciuda faptului că primul joc a fost echilibrat și destul de încâlcit. “Asul din pachet” și-a găsit ritmul în jocul al treilea, legând break-uri consistente, de 85 și 65 de puncte. Deși Walden a ripostat printr-un break de 70 de puncte și a părut că poate pune probleme când a câștigat al doilea joc consecutiv, Trump a stăvilit prompt revenirea numărului 46 mondial, un jucător care rămâne cu cel mai bun rezultat al ultimilor ani, după victoria superbă în fața lui Mark Williams, din turul trei.
"A fost mai greu să închei meciul, pentru că Ricky a jucat foarte bine. Nu se așezau deloc bine bilele pentru mine. Am avut însă câteva lovituri bune de siguranță și în cele din urmă am fost răsplătit. Nu am jucat la cel mai bun nivel al meu, dar sper ca de acum înainte să ajung acolo", a transmis Judd Trump, care așteaptă mai departe învingătorul partidei dintre Graeme Dott și Kyren Wilson (joi, ora 21:00).

Lisowski, cu emoții în "sferturi" la UK Championship

Scottish Open
Judd Trump, al 2-lea 147 în decurs de 3 săptămâni! Englezul a defilat în primul tur la Scottish Open
29/11/2022 LA 15:14
În cadrul aceleiași sesiuni de joi, în direct pe Eurosport, Jack Lisowski s-a impus cu 6-4 în fața chinezului Xiao Guodong. Condus cu 2-0, Lisowski a reușit să revină și să depășească un alt moment psihologic important, după ce a scăpat printre degete jocul cu numărul șase, care l-ar fi dus la 4-2. Englezul a ratat bila roz, bilă de joc, iar Guodong a recuperat ecartul,câștigând jocul printr-o excelentă lovitură cu manta la bila neagră. Deși s-a văzut egalat la 3, Lisowski a scuturat rapid dezamăgirea, iar în cele din urmă a pus capăt partidei cu un break de 107 de puncte - singurul century al meciului.
În sferturi, Lisowski va juca împotriva unui alt reprezentant al Chinei, Yuelong Zhou, care a trecut ieri de scoțianul John Higgins, cu 6-2.

Rezultatele din optimile Campionatului Regatului Unit

  • Xiao Guodong 4-6 Jack Lisowski
  • Zhou Yuelong 6-2 John Higgins
  • Mark Selby 6-3 Barry Hawkins
  • Anthony McGill 4-6 Neil Robertson
  • Judd Trump 6-3 Ricky Walden
  • Joe Perry 6-3 Jamie Jones
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36
Campionatul Mondial
Ronnie O’Sullivan s-a certat cu arbitrul în timpul finalei CM! Ce a spus "Racheta" despre incident
01/05/2022 LA 17:53