Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reverența lui Ronnie O'Sullivan, în fața lui Judd Trump: Este Tiger Woods din snooker

Cezara Paraschiv

Publicat 05/12/2020 la 15:27 GMT+2

Ronnie O’Sullivan a lăudat constanța liderului mondial Judd Trump din ultimii doi ani, comparând dominația acestuia din snooker cu cea impusă în trecut de americanul Tiger Woods în golf. “Racheta” apreciază că Trump este la un nivel superior față de toți jucătorii din circuitul profesionist în acest moment.

Ronnie Trump

Credit imagine: Imago

Judd Trump domină snookerul așa cum o făcea, pe vremuri, Tiger Woods în golf, este concluzia trasă de sextuplul campion mondial Ronnie O’Sullivan, la microfonul Eurosport.
Învins încă din turul doi la Campionatul Regatului Unit, de către elvețianul Alexander Ursenbacher,O’Sullivan este impresionat de forma arătată de Judd Trump în Marshall Arena. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a câștigat în acest an English Open-ul și Open-ul Irlandei de Nord, a jucat finala Championship League și va lupta pentru o nouă calificare în finală, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Eurosport.
"Lovituri incredibile, inventează câte o lovitură de oriunde! Nu prea ai ce să faci decât să stai în fotoliu și să aștepți să se schimbe ceva. Cred că mulți dintre jucătorii care vin din urmă ar trebui să îi studieze atent jocul în forță și să pună ceva similar în jocul lor. Dacă nu, (n.r. - Judd Trump) va surclasa cam pe toată lumea, pe unde joacă. Este ca atunci când Tiger Woods începea să domine în golf. Propune un joc diferit față de toți ceilalți", a declarat Ronnie O'Sullivan.
  • Ronnie O’Sullivan nu a mai reușit să câștige niciun trofeu după victoria de la Campionatul Mondial 2020.

Programul semifinalelor la Campionatul Regatului Unit, 2020

  • Neil Robertson - Zhou Yuelong, sâmbătă, de la ora 15:00
  • Judd Trump - Lu Ning, sâmbătă, de la ora 21:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo