Judd Trump domină snookerul așa cum o făcea, pe vremuri, Tiger Woods în golf, este concluzia trasă de sextuplul campion mondial Ronnie O’Sullivan, la microfonul Eurosport.
Învins încă din turul doi la Campionatul Regatului Unit, de către elvețianul Alexander Ursenbacher,O’Sullivan este impresionat de forma arătată de Judd Trump în Marshall Arena. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a câștigat în acest an English Open-ul și Open-ul Irlandei de Nord, a jucat finala Championship League și va lupta pentru o nouă calificare în finală, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Eurosport.
"Lovituri incredibile, inventează câte o lovitură de oriunde! Nu prea ai ce să faci decât să stai în fotoliu și să aștepți să se schimbe ceva. Cred că mulți dintre jucătorii care vin din urmă ar trebui să îi studieze atent jocul în forță și să pună ceva similar în jocul lor. Dacă nu, (n.r. - Judd Trump) va surclasa cam pe toată lumea, pe unde joacă. Este ca atunci când Tiger Woods începea să domine în golf. Propune un joc diferit față de toți ceilalți", a declarat Ronnie O'Sullivan.
Snooker
De ce a revenit Stephen Hendry în snooker? Scoțianul a devăluit care e marele său obiectiv
ACUM 15 ORE
  • Ronnie O’Sullivan nu a mai reușit să câștige niciun trofeu după victoria de la Campionatul Mondial 2020.

Programul semifinalelor la Campionatul Regatului Unit, 2020

  • Neil Robertson - Zhou Yuelong, sâmbătă, de la ora 15:00
  • Judd Trump - Lu Ning, sâmbătă, de la ora 21:00
Snooker
John Higgins chiar e "vrăjitor". Finală magică în fața lui Ronnie O'Sullivan, la Players Championhip
28/02/2021 LA 21:20
Snooker
John Higgins s-a calificat în finala Players Championship, unde îl va întâlni pe Ronnie O'Sullivan
28/02/2021 LA 06:05