Judd Trump domină snookerul așa cum o făcea, pe vremuri, Tiger Woods în golf, este concluzia trasă de sextuplul campion mondial Ronnie O’Sullivan, la microfonul Eurosport.
Învins încă din turul doi la Campionatul Regatului Unit, de către elvețianul Alexander Ursenbacher,O’Sullivan este impresionat de forma arătată de Judd Trump în Marshall Arena. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a câștigat în acest an English Open-ul și Open-ul Irlandei de Nord, a jucat finala Championship League și va lupta pentru o nouă calificare în finală, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Eurosport.
"Lovituri incredibile, inventează câte o lovitură de oriunde! Nu prea ai ce să faci decât să stai în fotoliu și să aștepți să se schimbe ceva. Cred că mulți dintre jucătorii care vin din urmă ar trebui să îi studieze atent jocul în forță și să pună ceva similar în jocul lor. Dacă nu, (n.r. - Judd Trump) va surclasa cam pe toată lumea, pe unde joacă. Este ca atunci când Tiger Woods începea să domine în golf. Propune un joc diferit față de toți ceilalți", a declarat Ronnie O'Sullivan.
Snooker
Campionul născut dintr-o dramă teribilă. Destinul incredibil al lui Mark Selby
04/05/2021 LA 09:52
  • Ronnie O’Sullivan nu a mai reușit să câștige niciun trofeu după victoria de la Campionatul Mondial 2020.

Programul semifinalelor la Campionatul Regatului Unit, 2020

  • Neil Robertson - Zhou Yuelong, sâmbătă, de la ora 15:00
  • Judd Trump - Lu Ning, sâmbătă, de la ora 21:00
World Championship
Deceniul lui Mark Selby. Cum a devenit noul campion mondial etalonul în snooker
04/05/2021 LA 06:06
World Championship
Jimmy White şi Ronnie O'Sullivan, convinşi că Murphy poate întoarce finala cu Selby. Pe ce mizează
03/05/2021 LA 16:12