Judd Trump domină snookerul așa cum o făcea, pe vremuri, Tiger Woods în golf, este concluzia trasă de sextuplul campion mondial Ronnie O’Sullivan, la microfonul Eurosport.
Învins încă din turul doi la Campionatul Regatului Unit, de către elvețianul Alexander Ursenbacher,O’Sullivan este impresionat de forma arătată de Judd Trump în Marshall Arena. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a câștigat în acest an English Open-ul și Open-ul Irlandei de Nord, a jucat finala Championship League și va lupta pentru o nouă calificare în finală, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Eurosport.
"Lovituri incredibile, inventează câte o lovitură de oriunde! Nu prea ai ce să faci decât să stai în fotoliu și să aștepți să se schimbe ceva. Cred că mulți dintre jucătorii care vin din urmă ar trebui să îi studieze atent jocul în forță și să pună ceva similar în jocul lor. Dacă nu, (n.r. - Judd Trump) va surclasa cam pe toată lumea, pe unde joacă. Este ca atunci când Tiger Woods începea să domine în golf. Propune un joc diferit față de toți ceilalți", a declarat Ronnie O'Sullivan.
British Open
Judd Trump și Mark Selby, în turul 3 la British Open! "Coșmarul" lui Ronnie a ieșit în turul secund
28/09/2022 LA 13:54
  • Ronnie O’Sullivan nu a mai reușit să câștige niciun trofeu după victoria de la Campionatul Mondial 2020.

Programul semifinalelor la Campionatul Regatului Unit, 2020

  • Neil Robertson - Zhou Yuelong, sâmbătă, de la ora 15:00
  • Judd Trump - Lu Ning, sâmbătă, de la ora 21:00
British Open
Ronnie O’Sullivan, recunoscut drept cel mai bun din istorie! Ce a decis meciul cu Ursenbacher
27/09/2022 LA 13:54
Snooker
Ronnie O'Sullivan se compară cu Novak Djokovic! Ce crede "Racheta" că are în comun cu Nole
23/08/2022 LA 15:52