Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, discurs plin de fair-play, după 0-6 cu Ding Junhui! "Sunt fanul lui"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/11/2022 la 12:50 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a fost eliminat în sferturile UK Championship de către Ding Junhui. "Racheta" a avut un răspuns de clasă pentru adversarul său, pe care l-a felicitat și, în timpul meciului, i-a transmis să-și încheie treaba cât mai bine.

Ronnie O'Sullivan congratulates Ding Junhui at the end of their match (WST)

Credit imagine: Other Agency

Articol scris de Dani Morar
Ronnie O'Sullivan a pierdut fără drept de apel în sferturile UK Championship, scor 0-6 cu Ding Junhui. Marele favorit al turneului a fost de nerecunoscut și l-a lăudat pe adversarul său după meci, spunând că este un fan al chinezului. Numărul 1 mondial a avut publicul de partea sa, lucru care este posibil să-l fi copleșit, iar Ding a profitat din plin de acest lucru. Ronnie nu și-a ascuns deloc admirația pentru cel care i-a administrat această înfrângere dureroasă, declarând că este un fan al numărului 38 mondial.
"Sunt impresionat de Ding. A jucat foarte bine și e o plăcere să îl vezi evoluând în acest mod. Este minunat pentru snooker. Când pui un jucător în asemenea condiții, cu publicul acesta, el va da tot ce are mai bun. Este plăcut să îl vezi jucând. Este un jucător potrivit pentru snooker.
Este un jucător de clasă. Înainte de final i-am spus: "Ai jucat grozav. Du-te acolo și câștigă. Termină-ți treaba." Cred că cu toții suntem fanii lui Ding", a spus Ronnie pentru Eurosport.
Britanicul și-a analizat propriul joc, realizând că a avut o zi foarte proastă, în care nu a reușit să facă nimic pentru a-l surprinde pe adversarul său. Septuplul campion mondial a simțit o presiune apăsătoare pe durata meciului, de care a scăpat după final, spunând că se simte ușurat.
"Sunt ușurat că s-a încheiat. Am jucat mult snooker și azi am fost puțin cam predictibil, cred eu. A fost una din acele zile, ce puteam să fac? Sunt de 30 de ani în acest sport, timp în care am încasat-o de câteva ori", a adăugat "Racheta".
Citește și:

Răspunsul lui Ding Junhui pentruRonnie O'Sullivan a fost la fel de fair-play

Ding Junhui a avut un răspuns la fel de fair-play ca și cel transmis de Ronnie. Între cei doi există un respect uriaș, acesta fiind cel de-al 29-lea meci direct. Chinezul a dezvăluit că nu era sigur de victorie nici la 4-0, dar este fericit pentru că a putut evolua la un nivel atât de ridicat, lucru la care campionul mondial se așteaptă de fiecare dată din partea sa.
"6-0 înseamnă că e o victorie mare. Nu mi-am imaginat niciodată că pot să realizez un asemenea scor. Am avut nevoie de puțin noroc și astăzi a venit. Conduceam cu 4-0, dar el poate reveni oricând. Dacă reușește unele lovituri de distanță, atunci poate reveni foarte ușor în joc. Astăzi eu am profitat de șansa pe care am avut-o și am jucat tare bine.
Știu că el își dorește ca eu să joc bine tot timpul, doar că uneori nu sunt la nivelul potrivit. Întotdeauna am vrut să joc așa de bine împotriva lui. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi îmbunătăți jocul. Trebuie să fii la cel mai bun nivel când joci împotriva lui Ronnie. Îmi place acest turneu și am amintiri frumoase. Lupt să câștig fiecare turneu în parte și dau tot ce am mai bun", a spus Ding după meci.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo