După ce în weekendul trecut Eurosport ți-a propus Turul Virtual al Flandrei, câștigat de marele Greg Van Avermaet, cu un atac impresionant pe Paterberg, îți oferim o altă provocare: o nouă cursă spectaculoasă, de această dată de mașini.
Într-o perioadă în care competițiile sportive sunt în imposibilitatea de a se desfășura din cauza coronavirus, Eurosport încearcă să rămână aproape de fani prin intermediul evenimentelor virtuale.
Săptămâna trecută, prima etapă din The Race All-Star Esports Battle a fost urmărită de sute de mii de oameni pe YouTube, generând 30.000 de comentarii în zona dedicată a platformei și milioane de impresii pe rețelele sociale.
Sporturi cu Motor
Fata care visează la Formula 1. La 4 ani era deja la karting, iar la 9 ani a testat o mașină F4
09/05/2022 LA 13:52
În această sâmbătă, cursa virtuală va putea fi urmărită și în România, prin intermediul eurosport.ro. Cum niciunul dintre marile evenimente din lumea motor-sporturilor nu se poate desfășura din cauza COVID-19, mulți dintre piloții de clasă mondială au acceptat provocarea unei curse virtuale, în care să își testeze abilitățile de șoferi, din intimitatea locuințelor proprii. Tot ansamblul de elemente pe care îl vor avea la dispoziție piloții va simula cât mai fidel condițiile de cursă, astfel că spectacolul e garantat.
https://i.eurosport.com/2020/04/10/2805250.jpg

Listă de start impresionantă

La eveniment vor participa foste sau actuale vedete din Formula 1. Legendele vor fi și ele prezente: Jaques Villeneuve, fost campion mondial, Jenson Button, care de asemenea a câștigat titlul suprem în F1, Juan Pablo Montoya, care, pe lângă performanțele din F1, a impresionat în NASCAR sau Formula 3000 și Emerson Fittipaldi, omul care în anii 70 a cucerit două titluri mondiale.
Pe lista provizorie de start se află și nume legendare din alte sporturi cu motor: Emanuele Pirro (câștigător de 5 ori în cursa de 24 de ore de la Le Mans), Tiago Monteiro (12 victorii în World Touring Car Championship), Andy Priaulx (campion în European Touring Car Championship și de trei ori campion în World Touring Car Championship), Vitantonio Liuzzi (fost pilot de Formula 1, care în ultima parte a carierei a impresionat în Formula E) sau Dario Franchitti (o adevărată legendă în IndyCar).
Succesul de săptămâna trecută a făcut ca evenimentul să devină extrem de interesant pentru mulți, astfel că s-a discutat inclusiv despre participarea lui Max Verstappen, viitorul mare star din F1, dar și despre posibilitatea ca învingătorul din Indianapolis500, Simon Pagenaud, să participe. Deocamdată nu avem o confirmare a disponibilității lor, dar e foarte posibil ca pe lângă numele uriașe menționate anterior să apară și alți piloți de mare clasă.
"Cursele Esports erau extrem de populare, dar odată cu criza COVID-19, boomul este fantastic. Oamenii nu pot merge la concerte, la evenimente sportive, la festivaluri, filme sau petreceri, astfel că le oferim o variantă extrem de plăcută de a-și petrece timpul liber. Comunitatea motorsportului din toată lumea și-a dat mâna pentru a crea acest spectacol incredibil", a spus CEO Torque Esport, Darren Cox, care garantează că iubitorii de sporturi cu motor și nu numai nu trebuie să rateze cursa de sâmbătă.
The Race All-Star va avea loc pe eurosport.ro sâmbătă, de la ora 19:00 și se anunță a fi un spectacol pe cinste.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sporturi cu Motor
Marc Márquez, căzătură groaznică în Marele Premiu al Portugaliei
23/04/2022 LA 10:48
Sporturi cu Motor
Marc Marquez suferă din nou de diplopie, după căzătura teribilă din weekend
22/03/2022 LA 12:31