În vârstă de 20 de ani, Brisa Hennessy, una dintre sportivele aflate în elita surfului, își petrece timpul alături de familie pe insula Namotu, în Fiji, acolo unde pandemia de coronavirus nu a ajuns. Brisa se poate considera foarte norocoasă din acest punct de vedere, pentru că poate practica surful fiind ferită de pericolul care amenință acum întreaga lume.
Sportiva din Costa Rica a acordat un interviu recent pentru LaRepublica, în care a asigurat pe toată lumea că este vorba despre o insulă foarte mică, izolată și foarte sigură. Chiar și așa, Brisa a precizat că respectă recomandările medicilor de a se spăla pe mâini și a păstra distanța de fiecare dată când vorbește cu cineva. Ea face aceste lucruri în timp ce se bucură de natură, de surf, de înot și mișcare alături de familie.
Tokyo 2020
Owen Wright scrie istorie: A obținut prima medalie la surfing din istoria Jocurilor Olimpice
27/07/2021 LA 08:17

Brisa Hennessy, sportiva care are norocul să fie ferită de coronavirus

În timp ce toate adversarele ei sunt izolate acasă, fără a avea oportunitatea să se antreneze, Brisa are toate resursele la dispoziție și spune că este mulțumită de decizia Ligii Mondiale de Surf de a anula toate evenimentele până în luna mai: “Sunt foarte mândră de această decizie de a pune pe primul plan siguranța concurenților, familiilor, antrenorilor, staff-ului și fanilor. Cred că este pentru noi toți o oportunitate de a pune pauză și a ne proteja pe noi pentru a proteja întreaga lume”, a transmis Brisa pe contul personal de Instagram.
Jurnaliștii iberici de la AS au scris despre cât de norocoasă este Brisa să fie ferită de pandemia de coronavirus și totuși să se bucure atât de mult de natură. Sportiva din Costa Rica, deși se află pe o insula pustie, spune că găsește în fiecare zi gunoi pe plajă și menționează că sunt atât de multe motive pentru care omenirea trebuie să se schimbe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
Tokyo 2020: Sunt acestea cele mai mari valuri pe care s-a făcut surfing? Nazare 2020
07/04/2021 LA 12:45