Astfel, pe tabloul principal vor intra direct, începând din 28 iunie, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Țig, Irina Begu și Ana Bogdan.

Wimbledon 2021: Românii prezenți în calificări

De luni, 21 iunie, vor evolua în calificări Irina Bara, Jaquelin Cristian, Alexandra Dulgheru, Mihaela Buzărnescu, Elena Gabriela Ruse, Monica Niculescu, Gabriela Talabă și Irina Fetecău la feminin și Marius Copil la masculin.
Australian Open
Simona Halep - Magdalena Frech, LIVE TEXT de la ora 5.30, în turul 1 la Australian Open 2022
ACUM 9 MINUTE
La feminin, ar mai putea ajunge în calificări și Ioana Laura Andrei, a treia rezervă, care va evolua doar în cazul în care trei sportive se vor retrage.
România mai are reprezentanți și în probele de dublu. Trei perechi au în componență jucătoare din România. Este vorba despre cuplurile Nadiya Kichenok - Raluca Olaru, Andreea Mitu - Monica Niculescu și Cornelia Lister - Patricia Țig.
În proba de dublu masculin vor evolua perechile Kevin Krawietz – Horia Tecău și Jay Clarke – Marius Copil. Ultimul, a primit un wild card, alături de britanic, care a fost invitat și pe tabloul principal de simplu.
Turneul de la Wimbledon este dotat cu premii totale în valoare de 35.016.000 lire sterline.
Câștigătorii probelor de simplu, feminin și masculin, vor câștiga câte 1,7 milioane lire sterline, în timp ce perechile învingătoare la dublu sunt recompensate cu 480.000 lire sterline.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
sursa: Mediafax
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 12 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 13 ORE