Nick Kyrgios a fost forțat să se retragă după un set în meciul contra francezului Ugo Humbert din 16-imile turneului de la Acapulco. Kyrgios a cedat primul set cu 3-6 și apoi a luat decizia de a abandona din cauza unei accidentări la încheietură ce l-a forțat să abandoneze și de la turneele New York Open și Del Ray Beach.
La primul meci după o lună de la partida din turul 4 de la Australian Open, pierdută în fața lui Australian Open, Kyrgios a simțit din startul partidei că lucrurile nu sunt în regulă, nereușind să trimită aproape niciun backhand în meci.
La 1-4, Kyrgios a cerut un timeout medical. A mai rezistat până la finalul setului, apoi campionul en-titre de la Acapulco s-a retras. Fanii și-au exprimat nemulțumirea, huiduindu-l pe jucătorul de 24 de ani.
Australian Open
"Ești surprins că nu joci cu Zverev în sferturi?" Răspunsul neașteptat oferit de Nadal la Melbourne
ACUM 5 ORE
De partea cealaltă, Ugo Humberto continuă începutul bun de an. Jucătorul de 21 dea ni a câștigat în startul lui 2020 titlul la Auckland. După eliminarea timpurie de la Australian Open după meciul cu John Millman, a ajuns în sferturi la New York și în semifinale la Delray Beach.

Kyrgios, eliminat și huiduit de fani la Acapulco

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 19 ORE
Australian Open
VIDEO | Rafael Nadal, despre tiebreak-ul care nu se mai termina: "Totul a fost o nebunie"
ACUM 21 ORE