Nick Kyrgios a fost forțat să se retragă după un set în meciul contra francezului Ugo Humbert din 16-imile turneului de la Acapulco. Kyrgios a cedat primul set cu 3-6 și apoi a luat decizia de a abandona din cauza unei accidentări la încheietură ce l-a forțat să abandoneze și de la turneele New York Open și Del Ray Beach.
La primul meci după o lună de la partida din turul 4 de la Australian Open, pierdută în fața lui Australian Open, Kyrgios a simțit din startul partidei că lucrurile nu sunt în regulă, nereușind să trimită aproape niciun backhand în meci.
La 1-4, Kyrgios a cerut un timeout medical. A mai rezistat până la finalul setului, apoi campionul en-titre de la Acapulco s-a retras. Fanii și-au exprimat nemulțumirea, huiduindu-l pe jucătorul de 24 de ani.
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
IERI LA 06:39
De partea cealaltă, Ugo Humberto continuă începutul bun de an. Jucătorul de 21 dea ni a câștigat în startul lui 2020 titlul la Auckland. După eliminarea timpurie de la Australian Open după meciul cu John Millman, a ajuns în sferturi la New York și în semifinale la Delray Beach.

Kyrgios, eliminat și huiduit de fani la Acapulco

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36