Rafael Nadal are 35 de ani și joacă fabulos. Spaniolul a continua parcursul perfect din 2022 cu o victorie de pus în ramă. După 2 ore de tenis superb, Nadal (numărul 5 ATP) l-a învins pe noul număr 1 mondial, rusul Daniil Medvedev.
Finala electrizantă de la Australian Open a fost doar aperitivul pentru acest succes fantastic. Nadal a dominat fără emoții primul set în care a făcut break în gameul 4 și pe care l-a câștigat în 48 de minute.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 18 ORE
Medvedev a aflat acum 2 zile că este în premieră lider mondial, dar nu a putut întoarce soarta meciului. Rusul a jucat mult mai bine în setul secund, dar a fost surprins, din nou, de un Nadal aproape de perfecțiune. Situația din primul set s-a repetat, iar breakul făcut rapid de Nadal a frânt speranțele lui Medvedev. Rusul a avut 11 mingi de break, toate în setul 2, dar nu a fructificat niciuna.
Spaniolul a încheiat cu un nou break și s-a impus cu 6-3, 6-3.

ATP Acapulco 500 | Rezumatul victoriei obținute de Nadal în fața lui Medvedev, 6-3 6-3

Nadal va juca în finala de la Acapulco, în premieră duminică de la ora 19.30 pe Eurosport 2, iar dacă se va impune în fața britanicului Norrie va urca pe locul 4 în clasamentul mondial.
Succesul în Mexic l-ar aduce pe Nadal la 6515 puncte, în timp ce grecul Tsitsipas este blocat la 6445. Norrie a trecut chiar de Tsitsipas în semifinale la Acapulco.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 21 ORE
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
IERI LA 08:14