Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fabulosul Rafael Nadal îl bate din nou pe Medvedev și ajunge la 14 victorii în 2022

Ion Alexandru

Actualizat 26/02/2022 la 09:33 GMT+2

Rafael Nadal nu este numărul 1 mondial, dar este cel mai bun jucător de tenis al momentului. Revanșa finalei epice de la Australian Open s-a transformat într-o nou demonstrație de tenis, marca Nadal. Spaniolul a trecut cu 6-3, 6-3 de noul număr 1 mondial Daniil Medvedev și va juca finala de la Acapulco împotriva lui Norrie.

ATP Acapulco 500 | Rezumatul victoriei obținute de Nadal în fața lui Medvedev, 6-3 6-3

Rafael Nadal are 35 de ani și joacă fabulos. Spaniolul a continua parcursul perfect din 2022 cu o victorie de pus în ramă. După 2 ore de tenis superb, Nadal (numărul 5 ATP) l-a învins pe noul număr 1 mondial, rusul Daniil Medvedev.
Finala electrizantă de la Australian Open a fost doar aperitivul pentru acest succes fantastic. Nadal a dominat fără emoții primul set în care a făcut break în gameul 4 și pe care l-a câștigat în 48 de minute.
Medvedev a aflat acum 2 zile că este în premieră lider mondial, dar nu a putut întoarce soarta meciului. Rusul a jucat mult mai bine în setul secund, dar a fost surprins, din nou, de un Nadal aproape de perfecțiune. Situația din primul set s-a repetat, iar breakul făcut rapid de Nadal a frânt speranțele lui Medvedev. Rusul a avut 11 mingi de break, toate în setul 2, dar nu a fructificat niciuna.
Spaniolul a încheiat cu un nou break și s-a impus cu 6-3, 6-3.
picture

ATP Acapulco 500 | Rezumatul victoriei obținute de Nadal în fața lui Medvedev, 6-3 6-3

Nadal va juca în finala de la Acapulco, în premieră duminică de la ora 19.30 pe Eurosport 2, iar dacă se va impune în fața britanicului Norrie va urca pe locul 4 în clasamentul mondial.
Succesul în Mexic l-ar aduce pe Nadal la 6515 puncte, în timp ce grecul Tsitsipas este blocat la 6445. Norrie a trecut chiar de Tsitsipas în semifinale la Acapulco.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo