Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex De Minaur a spus "Nu" petrecerii, după titlul de la Acapulco. Gestul superb al australianului

Andrei Nicolae

Publicat 03/03/2024 la 16:21 GMT+2

Alex De Minaur a devenit duminică dimineața campion pentru al doilea an consecutiv la Acapulco, după ce l-a învins în marea finală pe Casper Ruud. După meci, australianul a oferit o declarație extrem de frumoasă, prin care și-a arătat dragostea față de partenera lui de viață, Katie Boulter, care urmează să joace și ea o finală de turneu la San Diego.

Alex de Minaur verteidigt in Acapulco seinen Titel

Credit imagine: Getty Images

Alex De Minaur și-a apărat duminică dimineața titlul de la Acapulco, după ce l-a învins în minimum de seturi pe Casper Ruud. Confruntarea dintre cei doi s-a încheiat la capătul a două ore de joc, cu scorul de 6-4, 6-4.
După finalul partidei, De Minaur a fost întrebat dacă se va bucura de petrecerea organizată pentru a celebra încheierea turneului, la care acesta a oferit un răspuns fabulos. Jucătorul de la Antipozi a mărturisit că nu are timp să meargă la acel eveniment, pentru că trebuie să se pregătească să plece la San Diego, pentru a o susține pe partenera sa de viață, Katie Boulter, în finala turneului din SUA.
Boulter este în premieră într-o finală de competiție WTA 500, iar De Minaur nu vrea să rateze acest moment.
"Nu pot să ajung, pentru că am un zbor la 6 dimineața (n.r. ora locală din Mexic) spre Tijuana, după care mă voi duce să o văd pe Katie în finală. Abia aștept", a spus australianul, care a reușit să își apere titlul de la turneul din Mexic.
Citește și:

De Minaur a marcat o premieră în ultimii 12 ani la Acapulco

În urma succesului din Mexic, De Minaur a devenit al 4-lea jucător care se impune în ani consecutivi la competiția din Mexic, primul de la David Ferrer încoace (2011 și 2012). Acest succes îi asigură australianului rămânerea în top 10 ATP.
În total, sportivul de la Antipozi a ajuns la 8 trofee ATP în palmares, turneul de la Acapulco fiind al doilea la care a triumfat de două ori, după cel de la Atlanta (2019 și 2022). De Minaur mai are succese la Zhuhai și Sydney în 2019, respectiv Antalya și Eastbourne în 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo