Campion la ediția din 2009 a turneului de la Rotterdam, Andy Murray își revine încetul cu încetul după operația la șold suferită în 2019 și dă semne îmbucurătoare. Luni, în turul inaugural al turneului din Olanda, Murray a produs o revenire spectaculoasă în fața favoritului gazdelor, Robin Haase, ocupant al locului 193 ATP.
Fost lider mondial, acum pe locul 123 ATP, Andy Murray s-a impus la capătul unui meci de tip roller-coaster în primul tur. Britanicul în vârstă de 33 de ani a cedat setul inaugural, scor 2-6, după 34 de minute de joc. Setul doi și l-a adjudecat în tie-break, pe muchie de cuțit, 7-6 (7-2), după o oră și 10 minute de joc. Manșa decisivă a fost un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, asta pentru că Haase ajunsese să se desprindă chiar la 3-0, însă de la acest scor nu a mai câștigat niciun game.
Tenis
Rafael Nadal, prima reacție după interzicerea rușilor la Wimbledon! "Mi-aș dori să nu fie așa"
01/05/2022 LA 19:52

Andy Murray, revenire spectaculoasă în turul inaugural la Rotterdam

Ambii fiind invitați de organizatori să participe la turneul de la Rotterdam, Andy Murray și Robin Haase au oferit un spectacol pe cinste. Aceasta a fost cea de-a șasea confruntare dintre cei doi, britanicul aflându-se la conducere și înaintea acestui meci, scor 4-1. În turul următor, am putea avea parte de un meci de gală, asta pentru că Murray s-ar putea întâlni cu Andrey Rublev, favorit numărul 4 și ocupant al locului 8 ATP.
Rusul trebuie să treacă mai întâi de jucătorul venit din calificări, americanul Marcos Giron, ocupant al locului 80 ATP. În urma calificării în turul al doilea, Andy Murray și-a asigurat un cec în valoare de 20.000 de euro și 45 de puncte ATP, în timp ce Haase părăsește competiția cu 11.500 de euro. Tot în prima zi a concursului, transmis în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, Nishikori a trecut de Felix Auger-Aliassime, Norrie de Basilashvili, iar Fucsovics de Opelka.
Tenis
Federer și Nadal, puși la zid de Andrey Rublev! Rusul cere răspunsuri: "Nu-mi explic de ce fac asta"
01/05/2022 LA 09:32
Serbia Open
Cum a explicat Djokovic evoluția slabă din setul 3 al finalei de la Belgrad! "Este îngrijorător"
25/04/2022 LA 08:52