Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elevul lui Mouratoglou, "la pământ"! Holger Rune, dezvăluire îngrijorătoare: "Nu e normal la vârsta mea"

Irina Aldea

Publicat 18/02/2023 la 23:03 GMT+2

Holger Rune și-a exprimat îngrijorarea cu privire la accidentarea persistentă de la încheietura mâinii, problemă care l-a forțat să se retragă de la turneul din Rotterdam.

Holger Rune

Credit imagine: Getty Images

Holger Rune s-a accidentat la încheietura mâinii la Australian Open în turul al treilea în meciul cu Ugo Humbert. Se pare că danezul, jucător antrenat acum full-time de Patrick Mouratoglou, joacă de atunci cu această accidentare, problemele la încheietura mâinii reapărând la turneul de la Rotterdam.
Numărul 9 mondial s-a confruntat cu Gijs Brouwer în turul doi al turneului de la Rotterdam. După ce a pierdut primul set cu 6-4, Rune a fost nevoit să se retragă din meci la scorul de 0-4 în setul al doilea din cauza unor dureri la încheietura mâinii. Ulterior, Holger Rune a făcut câteva declarații îngrijorătoare.
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune, îngrijorat de problemele de la încheietura mâinii

Reflectând asupra accidentării după meci, tânărul de 19 ani s-a arătat îngrijorat de gravitatea acesteia, subliniind că astfel de accidentări nu ar trebui să persiste atât de mult timp pentru o persoană de vârsta sa: "Va trebui să mă interesez ce se întâmplă. Trebuie să fac din nou verificări, pentru că, bineînțeles, nu ar trebui să continue să te doară când ești de vârsta mea", a declarat Rune pentru TV 2 Sport.
Rune a divulgat că a făcut tot ce a putut pentru a rezista în timpul meciului, dar că durerea a fost prea mare pentru a fi suportată spre final: "Am mai jucat cu dureri, dar astăzi m-a durut din ce în ce mai mult pe măsură ce meciul a avansat, iar la final m-a durut prea tare. Am încercat toate metodele posibile pentru a face să nu doară atât de mult", și-a exprimat acesta.
Se pare că problema acuzată de Rune ar fi într-adevăr destul de serioasă. Fostul jucător de tenis Kenneth Carlsen și-a exprimat de asemenea îngrijorarea cu privire la accidentarea compatriotului său: "Dacă ne uităm la finalul jocului, sunt îngrijorat. Vreau să văd dacă va începe măcar săptămâna viitoare. Îl așteaptă un program greu, cu turnee importante.
Trebuie să ai grijă ca Rune să nu aibă leziuni de suprasolicitare atunci când lipsește brusc pentru o perioadă lungă de timp. Și asta este ceea ce trebuie să evalueze acum echipa lui Rune aici. Ce tip de accidentare este? Este o accidentare în care se recuperează rapid sau este o accidentare în care trebuie să se retragă de la un turneu sau două? Așa că va fi interesant de văzut cât de repede va fi din nou pregătit", a spus Carlsen.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo