Simona Halep a simțit gustul unei vitorii în circuit după o pauză de 3 luni, perioadă în care a fost ținută de parte de teren de accidentarea suferită la Roma. Sportiva noastră nu a avut un meci deloc ușor cu poloneza Magda Linette, pe care a învins-o în cele din urmă cu 6-4, 3-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat 2 ore și 8 minute.
În timpul partidei, sportiva noastră a cerut la un moment dat intervenția medicului. Într-un interviu după meci, a explicat că a rămas cu o teamă permanentă și a început să fie mult mai precaută, din cauza accidentării destul de grave de la Roma.
"Mă simt bine, nu am avut așa mari dureri după pauza aceea de ploaie, am făcut un pic de fizioterapie, m-am recuperat, dar a fost doar o contractură, nu a fost întindere sau ceva mai grav. Am știut că nu e ca la Roma, acum știu cum e să ai o accidentare mai gravă. Deci mă simt ok. Sper mâine să mă simt la fel de bine.
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 8 ORE
Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine", a declarat Halep pentru Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2021/08/18/3202935.png

Simona Halep a reușit 11 ași cu Magda Linette!

De-a lungul timpului, Simona Halep a avut probleme cu serviciul, neavând unul prea strălucit, pe care a încercat să-l îmbunătățească continuu. Supriza face ca în duelul cu Magda Linette să fi reușit 11 ași! Sportiva a vorbit și despre acest aspect.
"Aș zice că, în toată cariera, n-am avut 11 ași, ca azi. Am simțit serviciul și trebuie să fiu mai constantă și să pot să servesc așa bine meci de meci, dar acest lucru nu-l stăpânesc așa de bine.A contat foarte mult meciul de săptămâna trecută, am plecat cu multe lucruri pozitive, am simțit că sunt acolo, dar nu am putut să fac unele chestii mai bine și probabil de aceea am și pierdut meciul. Dar mă simt mai bine și fizic, și psihic acum", a explicat Halep, tot pentru Digi Sport.
În turul secund, Simona va juca împotriva tenismenei Jessica Pegula.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 11 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41