Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, a cedat în sferturile de finală de la Adelaide în fața unei Aryna Sabalenka aflată într-o formă de zile mari. Simo a fost învinsă, scor 4-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 de minute de joc. În continuare, Sabalenka o va întâlni la Adelaide pe Dayana Yastremska, în timp ce Simo va merge la Melbourne pentru primul turneu major al sezonului 2020
Jucătoarea din Belarus a jucat fără teamă acest meci, punând majoritatea mingilor în teren. Sabalenka, având un joc bazat pe forță și servicii extrem de puternice, a luat-o prin surprindere pe Simona, care a oferit un joc defensiv. În orice caz, jucătoarea din Belarus a adunat o mulțime de lovituri câștigătoare și a greșit foarte puțin spre deloc.

Reacția Arynei Sabalenka după victoria cu Simona Halep

Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
IERI LA 14:27
“A fost un meci foarte dificil, iar ea a jucat foarte bine. A fost grozav să avem alături atât de multă lume care să ne urmărească! Vă mulțumesc pentru că ați venit să ne vedeți jucând. Am trait clipa azi. Primul meci aici nu a fost prea bun pentru mine și am încercat să stau cât de mult am putut în acel meci. În astfel de partide te simți liber pe terenul de tenis. Eu doar încerc să stau cât de mult cu putință în turneu și să mă bucur de tenis. Mă bucur mult că sunt aici”, a spus Aryna Sabalenka la interviul de la finalul meciului.
În continuare, Aryna Sabalenka o va întâlni în semifinale la Adelaide pe Dayana Yastremska, cea care a trecut în sferturile de finală de Donna Vekic, scor 6-4, 6-3, după o oră și nouă minute de joc. De partea cealaltă, Simona va merge ditrect la Melbourne, acolo unde urmează să dispute primul turneu major al anului, Australian Open.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45